Pasta alla Frutti di Mare
1 uur stoven + 20 minuten
Hoofdgerecht
Vis
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 4 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Snijd een kruisje aan de onderkant van de tomaten en dompel ze onder in kokend water. Trek het vel van de tomaten af en snijd ze fijn.
Verhit wat olijfolie in een pan en fruit hierin de ui en de knoflook. Voeg de bleekselderij en peterselie toe en bak deze 5 minuten mee. Voeg dan de tomatenpuree toe en laat nogmaals 5 minuten doorbakken. Voeg ook de tomaten toe en breng op smaak met peper en zout. Laat het geheel ongeveer 1 uur zachtjes stoven op een laag vuur.
Bereid ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg, terwijl de pasta kookt, de zeevruchten toe aan de tomatensaus. Schep de pasta op de borden en schep de saus erover heen. Garneer met de verse basilicum.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Gratis begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.