Ramen met pompoen en courgette
35 minuten
Hoofdgerecht
Vlees
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Verwarm de oven voor op 200 °C en bekleed een bakplaat met bakpapier.
Schep de pompoen om met de sojasaus, de helft van de misopasta en 1 eetlepel olijfolie. Verdeel de pompoenblokjes over de bakplaat en rooster de blokjes 15 minuten, of tot ze gaar zijn.
Breng intussen een pan water aan de kook en kook het ei 7-8 minuten. Laat schrikken onder koud stromend water en pel het ei.
Kook de noedels volgens de instructies op de verpakking. Spoel ze af onder koud water en laat uitlekken.
Verhit ½ eetlepel olijfolie in een pan en bak de paddenstoelen samen met de gember en overige misopasta 2 minuten. Schenk de bouillon erbij en breng aan de kook.
Verhit intussen de rest van de olijfolie en bestrooi de biefstuk met zout en peper. Bak hem 2 minuten per kant, of tot hij de gewenste garing heeft. Snijd in reepjes.
Doe de courgette in de bouillon en kook 1 minuut mee.
Verdeel de noedels over 2 kommen en schenk de bouillon erin. Verdeel de biefstuk, paddenstoelen en courgettespaghetti erover. Leg op de soep een half eitje en bestrooi tot slot met de bosui en sesamzaadjes.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.