Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Ramen met pompoen en courgette

35 minuten

Hoofdgerecht

Vlees

2 personen
Gemiddeld
Balance

Let op, je bekijkt een recept van de balance fase.

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Tools

bakplaat

bakpapier

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C en bekleed een bakplaat met bakpapier.

  2. Schep de pompoen om met de sojasaus, de helft van de misopasta en 1 eetlepel olijfolie. Verdeel de pompoenblokjes over de bakplaat en rooster de blokjes 15 minuten, of tot ze gaar zijn.

  3. Breng intussen een pan water aan de kook en kook het ei 7-8 minuten. Laat schrikken onder koud stromend water en pel het ei.

  4. Kook de noedels volgens de instructies op de verpakking. Spoel ze af onder koud water en laat uitlekken.

  5. Verhit ½ eetlepel olijfolie in een pan en bak de paddenstoelen samen met de gember en overige misopasta 2 minuten. Schenk de bouillon erbij en breng aan de kook.

  6. Verhit intussen de rest van de olijfolie en bestrooi de biefstuk met zout en peper. Bak hem 2 minuten per kant, of tot hij de gewenste garing heeft. Snijd in reepjes.

  7. Doe de courgette in de bouillon en kook 1 minuut mee.

  8. Verdeel de noedels over 2 kommen en schenk de bouillon erin. Verdeel de biefstuk, paddenstoelen en courgettespaghetti erover. Leg op de soep een half eitje en bestrooi tot slot met de bosui en sesamzaadjes.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

MenoFysic

MenoFysic

Voor vrouwen van 40+

€ 30,50

Switch

Switch

Eenvoudig afbouwen

€ 29,95

Meer info