Pasta all’arrabiata
20 minuten
Hoofdgerecht
Vegetarisch
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Kook de volkoren penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Was de tomaten en snijd ze doormidden. Snipper de ui, snijd de knoflook en rode peper in dunne plakjes en bak in een koekenpan op middelhoog vuur in wat Frylight bakspray/olijfolie tot de knoflook goudbruin wordt. Haal dan de pan van het vuur en voeg de tomaten toe, laat op laag vuur ca. 8 minuten pruttelen.
Was de basilicum en hak de blaadjes fijn. Voeg de helft daarvan toe aan de tomaten en voeg naar smaak nog wat peper en zout toe. Giet de volkoren pasta af en doe deze bij de tomatensaus en roer goed door. Na ca. 2 minuten is de saus goed in de pasta getrokken. Bestrooi de pasta op het bord met de overgebleven basilicum, de fijngehakte cashewnoten en wat Parmezaanse kaas.
Tip:
Ook lekker met een gebakken eitje i.p.v. de cashewnoten.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Gratis begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.