Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Pulled chicken met rijst

30 minuten

Hoofdgerecht

Gevogelte, Vlees

4 personen
Regular
Reset

Let op, je bekijkt een recept met de fases regular, reset

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 4 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Verhit een pan met water met een kipbouillonblokje. Doe de kipfilets hierin zodra het water kookt en kook ze 15 a 20 minuten (op middelhoog vuur) tot ze helemaal gaar (en wit) zijn. Haal de kip uit de pan en trek deze met 2 vorken helemaal uit elkaar in kleine stukjes.

  2. Kook de rijst zoals op de verpakking staat vermeld. Snijd de paksoi grof en houd de bladeren apart. Haal de zaadjes uit de rode peper en snijd de peper en gember heel fijn en snijd de tomaten in kleine stukjes.

  3. Spuit wat Frylight bakspray in de pan en fruit hierin de ui, knoflook, tomaten, pepertje en gember. Voeg hierna een flinke theelepel sambal toe fruit dit nog even mee en voeg vervolgens een theelepel laos en ketoembar toe. Bak dit in zijn geheel 2 minuutjes en voeg daarna de pulled chicken toe en laat even meebakken.

  4. Voeg de tauge en paksoistelen toe aan de pan en laat dit even meebakken, voeg op het allerlaatst de paksoibladeren toe en bak nog heel even mee. Breng op smaak met wat sojasaus, peper en zout en roer het geheel goed door.
    En nu.... smullen maar!

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

Knabbels

Knabbels

Knabbels

€ 4,25

AppetiteControl

AppetiteControl

Weg met de moeilijke momenten!

€ 22,50