Rijstsoep met zalm
20-25 minuten
Hoofdgerecht, Lunch
Vis
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 4 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
1. Laat de bouillonblokjes oplossen in 1,5 liter kokend water.
Verhit de helft van de olijfolie in een soeppan en fruit de ui en knoflook 3-4 minuten.
Voeg de pastinaak en champignons toe, gevolgd door het laurierblaadje, de rozemarijn en oregano. Schenk de bouillon erbij. Breng aan de kook, voeg dan de rijst toe en kook de rijst volgens de aangegeven tijdsduur op de verpakking.
Verhit intussen de rest van de olijfolie in een koekenpan. Breng de zalm op smaak met zout en peper en bak hem in de koekenpan 3 minuten per kant.
Doe de bak- en braadboter in een steelpan en voeg het volkorenmeel toe. Roer met een garde ongeveer 3 minuten, voeg dan de melk toe en blijf roeren tot je een gladde roux hebt.
Haal het laurierblaadje en de rozemarijn uit de soep. Doe dan de roux bij de soep en roer goed door, tot hij zich begint te binden. Proef en breng op smaak met zout en peper.
Verdeel de soep over kommen. Breek de zalm er in stukjes boven en garneer met tuinkers.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Gratis begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.