Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Sperziebonensalade met gamba’s en paprikapesto

30 minuten

Lunch

Vis

2 personen
Gemiddeld

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Paprikapesto:

Tools

grillpan

kleine keukenmachine

knoflookpers

vergiet

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Doe alle ingrediënten voor de paprikapesto in de keukenmachine en maal tot een grove pesto. Proef en breng eventueel extra op smaak met zout en peper.

  2. Breng een pan water aan de kook, voeg de sperziebonen toe en kook ze in 6-8 minuten beetgaar. Giet ze af in een vergiet, spoel ze dan af onder koud water en laat ze uitlekken.

  3. Verhit intussen een grillpan op middelhoog vuur. Schep de paprikareepjes om met de olijfolie en het paprikapoeder en rooster ze in de hete grillpan (zonder de paprika-olie) tot ze zacht zijn ‒ dit duurt ongeveer 10 minuten.

  4. Pers de teen knoflook boven de paprika-olie en schep de garnalen door het mengsel. Gril of bak de garnalen tot ze mooi roze en gaar zijn.

  5. Verdeel de rucola over een schaal, gevolgd door de boontjes, geroosterde paprika, garnalen, radijsjes en wat dotjes paprikapesto.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

MultiV Max +

MultiV Max +

Krachtige ondersteuning

€ 24,00

Purify 500ml

Purify 500ml

Weg met de afvalstoffen!

€ 25,50