Sperziebonensalade met gamba’s en paprikapesto
30 minuten
Lunch
Vis
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Doe alle ingrediënten voor de paprikapesto in de keukenmachine en maal tot een grove pesto. Proef en breng eventueel extra op smaak met zout en peper.
Breng een pan water aan de kook, voeg de sperziebonen toe en kook ze in 6-8 minuten beetgaar. Giet ze af in een vergiet, spoel ze dan af onder koud water en laat ze uitlekken.
Verhit intussen een grillpan op middelhoog vuur. Schep de paprikareepjes om met de olijfolie en het paprikapoeder en rooster ze in de hete grillpan (zonder de paprika-olie) tot ze zacht zijn ‒ dit duurt ongeveer 10 minuten.
Pers de teen knoflook boven de paprika-olie en schep de garnalen door het mengsel. Gril of bak de garnalen tot ze mooi roze en gaar zijn.
Verdeel de rucola over een schaal, gevolgd door de boontjes, geroosterde paprika, garnalen, radijsjes en wat dotjes paprikapesto.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Gratis begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.