Spicy bloemkoolsalade
30 minuten
Hoofdgerecht
Vegetarisch
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 4 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Verwarm de oven voor op 160 °C en bekleed een bakplaat met bakpapier.
Verdeel de bloemkoolroosjes over de bakplaat en schep om met het chilipoeder en de olijfolie. Rooster de bloemkoolroosjes 20-25 minuten in de voorverwarmde oven.
Maak intussen de dressing door alle ingrediënten te mengen.
Doe de rode kool, bleekselderij, bosui, komkommers en kikkererwten in een kom en schep om met de bloemkoolroosjes.
Verdeel de salade over 4 diepe borden en besprenkel met de dressing. Serveer samen met het brood.
Tip:
Houd je van extra pittig? Voeg wat ringetjes chilipeper toe.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Gratis begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.