Traybake met zalm en groenten
55 minuten
Hoofdgerecht
Vis
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Verwarm de oven voor op 200 °C en bekleed een bakplaat met bakpapier.
Schil de knolselderij met een dunschiller en snijd in kleine partjes (5-7 cm). Leg ze op de met bakpapier beklede bakplaat, besprenkel met een beetje olijfolie en strooi de tijmblaadjes erover. Schuif in het midden van de oven en gaar de knolselderij in 40 minuten.
Pel de uien en maak de groene asperges schoon door de houten onderkant eraf te snijden en ze te schillen met een dunschiller.
Neem na 25 minuten de bakplaat uit de oven, schep om en schuif de knolselderij naar de rechterkant. Verdeel de ui, tomaatjes en asperges over de linkerkant en besprenkel met nog een beetje olijfolie en wat zout. Schuif terug in de oven.
Breng een pan water aan de kook en kook de zilvervliesrijst volgens de instructies op de verpakking.
Neem na 15 minuten de bakplaat weer uit de oven en leg de zalm met de huidkant naar boven op de groenten. Bak nog 10 minuten mee, of tot de zalm gaar is. De vis is gaar als hij gemakkelijk uit elkaar valt als je er met je vork in prikt.
Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan. Haal de groenten en vis uit de oven en serveer met de zilvervliesrijst.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Gratis begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.