Vega Boeuf Bourgignon
60 minuten
Hoofdgerecht
Veganistisch, Vegetarisch
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 4 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Verwarm de oven voor op 220°C. Verhit de helft van de boter in een stoofpan en bak ui, bleekselderij en knoflook op laag vuur 10 minuten. Doe de wijn erbij en laat deze op matig vuur tot de helft inkoken. Voeg de tomatenpuree, bouillon, de kruiden en zoetstof toe. Laat 20 minuten zachtjes koken.
Leg de groente en champignons op een bakplaat. Bestrooi ze met zout en peper. Giet er 3 eetlepels olijfolie over en rooster ze 20 minuten. Schep ze halverwege een keer om.
Doe de groenten bij de wijnsaus en laat alles nog 10 minuten stoven. De groente moet zacht zijn maar niet tot moes koken.
Prak de resterende boter met 1 eetlepel volkorenbloem. Doe dit mengsel bij de saus, roer goed zodat je geen klontjes krijgt en laat nog een paar minuten zachtjes koken tot je een mooie dikke saus hebt. Breng op smaak met zout en peper, bestrooi met peterselie.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.