Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Vega Boeuf Bourgignon

60 minuten

Hoofdgerecht

Veganistisch, Vegetarisch

4 personen
Eenvoudig

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Tools

Stoofpan

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 4 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Verwarm de oven voor op 220°C. Verhit de helft van de boter in een stoofpan en bak ui, bleekselderij en knoflook op laag vuur 10 minuten. Doe de wijn erbij en laat deze op matig vuur tot de helft inkoken. Voeg de tomatenpuree, bouillon, de kruiden en zoetstof toe. Laat 20 minuten zachtjes koken.

  2. Leg de groente en champignons op een bakplaat. Bestrooi ze met zout en peper. Giet er 3 eetlepels olijfolie over en rooster ze 20 minuten. Schep ze halverwege een keer om.

  3. Doe de groenten bij de wijnsaus en laat alles nog 10 minuten stoven. De groente moet zacht zijn maar niet tot moes koken.

  4. Prak de resterende boter met 1 eetlepel volkorenbloem. Doe dit mengsel bij de saus, roer goed zodat je geen klontjes krijgt en laat nog een paar minuten zachtjes koken tot je een mooie dikke saus hebt. Breng op smaak met zout en peper, bestrooi met peterselie.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

Mood&Energy

Mood&Energy

Mood en Energy

€ 19,50

€ 16,50

MultiV Max +

MultiV Max +

Krachtige ondersteuning

€ 24,00