Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Venkel-knolselderijsoep

30-35 minuten

Lunch

Vegetarisch

4 personen
Regular

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Tools

soeppan

staafmixer

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 4 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Verhit de olijfolie in de soeppan en bak de ui en knoflook 3-4 minuten. Voeg de blokjes knolselderij en venkel toe en bak ze 3 minuten mee, tot ze licht verkleuren.

  2. Schenk de groentebouillon in de pan, breng aan de kook en laat de soep 15 minuten zachtjes koken, of tot de knolselderij zacht en gaar is.

  3. Meng de Griekse yoghurt met de magere pesto en houd zolang apart.

  4. Haal de soeppan van het vuur en pureer de venkel-knolselderijsoep met een staafmixer. Is de soep iets te dik? Voeg dan eventueel een scheutje kokend water of wat extra bouillon toe. Proef en breng de soep op smaak met peper en eventueel zout.

  5. Schenk de soep in kommen en garneer met de pestoyoghurt. Verdeel er de rivierkreeftjes en wat topjes van het venkelloof over. Serveer de soep samen met het geroosterd brood.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

Smart Digest Max

Smart Digest Max

Vernieuwde, nog betere samenstelling.

€ 17,50

MultiV Meno

MultiV Meno

De menopauze hoeft niet vervelend te zijn

€ 25,75