Venkel-knolselderijsoep
30-35 minuten
Lunch
Vegetarisch
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 4 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Verhit de olijfolie in de soeppan en bak de ui en knoflook 3-4 minuten. Voeg de blokjes knolselderij en venkel toe en bak ze 3 minuten mee, tot ze licht verkleuren.
Schenk de groentebouillon in de pan, breng aan de kook en laat de soep 15 minuten zachtjes koken, of tot de knolselderij zacht en gaar is.
Meng de Griekse yoghurt met de magere pesto en houd zolang apart.
Haal de soeppan van het vuur en pureer de venkel-knolselderijsoep met een staafmixer. Is de soep iets te dik? Voeg dan eventueel een scheutje kokend water of wat extra bouillon toe. Proef en breng de soep op smaak met peper en eventueel zout.
Schenk de soep in kommen en garneer met de pestoyoghurt. Verdeel er de rivierkreeftjes en wat topjes van het venkelloof over. Serveer de soep samen met het geroosterd brood.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Gratis begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.