Maatje minder? Nu tijdelijk 25% korting!

START NU!

Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Volkorenpannenkoekjes met witte asperges en pesto

40-45 minuten

Lunch

Vegetarisch

2 personen
Regular

Let op, je bekijkt een recept van de regular fase.

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Tools

garde

aluminumfolie

grillpan

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Breng een pan water aan de kook en kook 2 eieren 7-8 minuten. Spoel ze af onder koud stromend water, pel ze en hak ze fijn. Bestrooi met zout en peper.

  2. Doe alle ingrediƫnten voor de rucolapesto in de keukenmachine en maal tot een grove pesto. Proef en breng eventueel extra op smaak met zout en peper.

  3. Klop het laatste ei los en doe het samen met het meel en een snuf zout in een kom. Meng goed en giet dan beetje bij beetje en al kloppend met een garde de melk erbij, tot je een glad beslag hebt.

  4. Verhit steeds een scheutje olijfolie en bak 4 dunne pannenkoeken van het beslag. Leg ze op een bord en dek ze af met aluminiumfolie om ze warm te houden.

  5. Verhit tegelijkertijd een grillpan en gril de asperges 10-12 minuten in de pan, tot ze beetgaar zijn en mooie grillstrepen hebben.

  6. Verdeel de asperges over de pannenkoeken, lepel de rucolapesto erover en leg het gehakte ei erbij. Bestrooi met de dille en kappertjes.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

AppetiteControl

AppetiteControl

Weg met de moeilijke momenten!

€ 22,50

Super Q10

Super Q10

Vermindert de tekenen van het ouder worden

€ 21,50