5 tips om je supplementen niet te vergeten

10 september 2023

5 tips om je supplementen niet te vergeten

Als je NewFysic volgt spelen de supplementen een belangrijke rol tijdens het afvalproces. Dit omdat ze je lichaam voorzien van essentiële voedingsstoffen. Het kan echter soms lastig zijn om dagelijks je supplementen in te nemen. Hier zijn 5 handige tips om ervoor te zorgen dat jij je supplementen niet vergeet. 😉 

Tip 1: Stel een herinnering in op je telefoon
Stel een dagelijkse herinnering in op je telefoon met een melding om je eraan te herinneren je supplementen in te nemen. Kies een tijdstip dat het beste bij je dagelijkse routine past, zoals ‘s ochtends bij het ontbijt of ‘s avonds voor het slapengaan.

Tip 2: Combineer het met een bestaande gewoonte
Koppel het innemen van je supplementen aan een bestaande dagelijkse gewoonte. Dit kan bijvoorbeeld zijn nadat je je tanden hebt gepoetst of tijdens je ochtendkoffieroutine. Door je supplementen te associëren met iets wat je al regelmatig doet, wordt het gemakkelijker om ze niet te vergeten.

Tip 3: Neem ze mee onderweg
Als je een drukke levensstijl hebt, kan het handig zijn om een klein zakje mee te nemen. Zo kun je ze altijd innemen, waar je ook bent. Dit is vooral handig als je vaak onderweg bent of veel reist.

Tip 4: Maak een visuele herinnering
Plaats een opvallende notitie op je koelkast, spiegel of ergens anders waar je vaak langskomt. Schrijf hierop dat je je supplementen moet innemen en hoeveel. Een visuele herinnering kan je elke dag helpen herinneren aan je doelen.

Tip 5: Houd een dagboek bij
Houd een dagboek bij van je dagelijkse inname. Door dit bij te houden, kun je je voortgang volgen en zul je snel opmerken als je een dag hebt overgeslagen. Dit kan je motiveren om consistent te blijven.

Het consistent innemen van de supplementen is essentieel voor het behalen van je doelen. Met deze tips kun je ervoor zorgen dat je ze niet vergeet. Heel veel succes!

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen