Maatje minder? Nu tijdelijk 25% korting!

START NU!

Echte Gooische moeders Pauline, Leslie en Bo over hun nieuwe gezonde leefstijl met NewFysic

11 januari 2023

Echte Gooische moeders Pauline, Leslie en Bo over hun nieuwe gezonde leefstijl met NewFysic

Echte Gooische moeders Pauline, Leslie en Bo zijn alle drie sinds een tijdje bezig met NewFysic. Door middel van hun nieuwe gezonde leefstijl vallen ze niet alleen af, ze zitten hierdoor ook veel lekker in hun vel! 

Afgelopen week verscheen er in de januari editie van Happy in Shape een heel leuk interview waarin de moeders uitgebreid vertellen over ‘het vinden van balans tussen gezond leven en genieten’. Ze hebben zich alle drie op het afvallen gestort, niet alleen om af te vallen maar vooral ook om lekker in hun vel te zitten en zich fitter en energieker te voelen. Afvallen doen de Gooische moeders natuurlijk met de hulp van NewFysic.

Pauline: “Ik doe sinds september aan NewFysic. Niet eens puur om af te vallen, maar vooral om lekkerder in mijn vel te zitten. En het werkt, want ik ben nu een paar maanden bezig en ik merk dat ik me veel zelfverzekerder voel.”

In het interview geeft Pauline ook aan dat ze weet dat ze sneller had kunnen afvallen, maar heeft dat bewust niet gedaan. “Ik zie het niet als een tijdelijk iets, ik wil een gezond eetpatroon dat ik op de lange termijn ook kan volhouden.”

Ook Bo vertelt over haar balans tussen een gezonde leefstijl en genieten. Ondanks dat ze, zoals ze zelf zegt een echte Bourgondiër pur sang is, vindt ze het belangrijk om gezond te leven. Ze vindt zichzelf helemaal niet te dik, maar beseft dat het risico’s met zich meebrengt als je wat meer vet rond je ingewanden hebt zitten.

Bo: “Dat ik toch wat kilo’s kwijt wil, is omdat het risico’s met zich meebrengt als je wat meer vet rond je ingewanden hebt zitten. En eerlijk is eerlijk, ik voel me ook gewoon beter als ik wat strakker in mijn vel zit.”

 

Leslie begon in september met NewFysic omdat ze zich echt niet lekker in haar vel voelde. Ze is inmiddels bijna 12 kg afgevallen en geeft aan zichzelf sindsdien veel happier te voelen. Niet per se vanwege de kilo’s, maar ze voelt zich echt fitter en heeft veel meer energie.

Leslie: “Ik voel me gewoon echt fitter en heb meer energie”

Wil jij, net als Leslie, Bo en Pauline op een gezonde en verantwoorde wijze afvallen? 

Boek nu een intake

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen