“NewFysic heeft mij echt een nieuwe manier geleerd om te kijken naar eten en de juiste combinaties.”

27 februari 2023

“NewFysic heeft mij echt een nieuwe manier geleerd om te kijken naar eten en de juiste combinaties.”

Manoeska: ”Ik was al een tijd te zwaar, maar ik had de moed niet om er iets aan te doen. Bij moet echt een knop om, want als ik er niet achter sta werkt het niet voor mij. Na de goede resultaten die ik zag bij mijn moeder wilde ik ook graag beginnen.

Ik ben bij NewFysic terecht gekomen via mijn zus en moeder. Mijn zus was eerst met NewFysic begonnen en haar resultaten waren best goed! Toen hebben wij samen besloten om mijn moeder een maand NewFysic cadeau te doen. Toen zij binnen een aantal maanden behoorlijk was afgevallen en ik zag wat het menu was dacht ik: “ik denk dat ik dit ook wel kan”. Voor kerst vorig jaar hebben mijn kinderen mij een maand NewFysic cadeau gegeven. Ik heb wel eerdere andere diëten geprobeerd, maar niets werkte voor mij. Alles wat ik heb gedaan voelde voor mij als een dieet en niet als een nieuwe manier van eten.

Ik heb NewFysic gevolgd in Bussum met mijn coach Djoke. Uiteindelijk ben ik 28 kilo afgevallen in een tijdbestek van 10 maanden. Ik heb het goed ervaren en ik heb een nieuwe manier van eten aangeleerd. Het was soms wel lastig, maar doordat de recepten zo lekker en makkelijk zijn ging het eigenlijk vanzelf. Natuurlijk heb je weken dat het even minder gaat, maar dat hoort er gewoon bij. Zolang je blijft doen wat je moet doen dan komt het goed. Voor mij is het nu echt een andere manier van eten geworden, waardoor het niet moeilijk is. Ik weet als ik iets extra’s neem ik dat moet uitbalanceren met een ander moment en dat gaat prima!

De coaching heeft mij goed geholpen, want het feit dat je altijd terecht kan met vragen die je hebt en elke week even op de weegschaal mag staan is fijn. Je weet dan waar je staat en het is echt een stok achter de deur. Ik heb zeker ups en downs gekend, maar dat heeft iedereen denk ik wel. Er zijn altijd weken dat het even niet gaat, maar dat hoort er gewoon bij.

Ik vind het lastig om een favoriet recept te kiezen, want het zijn er best wel veel! Als ik dan echt moet kiezen springen er wel een paar uit. Makkelijk, snel gemaakt en heel lekker is de volkoren spaghetti met tartaarballetjes, spinazie en cherrytomaatjes. Wat ik ook heel lekker vind is de volkorenplatbrood met bloemkoolgyros dit recept maak ik regelmatig. Ook voor vrienden, wat erg goed in de smaak valt. Iedereen is altijd verbaast dat het een vegetarisch recept is. Wat ik graag voor mijn gezin maak zijn de kebabspiesjes met pita en een frisse salade. Zo leuk en ook heel makkelijk! Ik zet dan alles in een schaaltje klaar en dan kan iedereen zijn eigen pitabroodje vullen.

Ik raad NewFysic zeker aan! Ik ben er erg enthousiast over en ik merk ook dat ik er graag over vertel. Ik heb in mijn omgeving al een aantal mensen enthousiast gemaakt dit deed ik door een aantal keer voor iemand te koken met een uitleg dat gezond eten ook echt heel lekker kan zijn! NewFysic heeft mij echt een nieuwe manier geleerd om te kijken naar eten en de juiste combinaties. Hierdoor wordt het eten heel erg lekker en kun je het goed en gemakkelijk toepassen in je leven.”

 

Wil jij, net als Manoeska, op een gezonde en verantwoorde wijze afvallen? 

Boek nu een gratis intake

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen