Maatje minder? Nu tijdelijk 25% korting!

START NU!

Zo vergeet je je supplementen niet

1 augustus 2018

Zo vergeet je je supplementen niet

Als je de hele dag van hot naar her vliegt, kun je je supplementen nog wel eens vergeten, weet Fleur uit ervaring. Maar daar zijn een paar slimme trucjes voor. Zo vergeet je je supplementen niet te slikken. Oók niet als je een drukke dag hebt.

Als je zonder ondersteuning van de juiste voedingssupplementen gaat afslanken, verbrand je voornamelijk spieren en heel weinig vet. Gevolg: je wordt moe en chagrijnig (geloof me, ik weet er alles van). Bij NewFysic gebruik je eiwitsupplementen die bijdragen tot de groei en instandhouding van je spiermassa en zorgen voor een efficiënte stofwisseling. Je blijft je dan tijdens het afslanken fit én vol voelen. Ideaal toch?

Maargoed, dan ben je er nog niet want je moet ze nog wel innemen. En dan kan er in de hectiek van de dag wel eens bij inschieten. Daarom hierbij: tips om je supplementen niet te vergeten.

Regelmaat

Zorg dat je je supplementen zoveel mogelijk op hetzelfde tijdstip, op dezelfde plek inneemt. Zo wordt het uiteindelijk routine en hoort het bij je dagelijkse ritueel: je tandenpoetsen vergeet je immers ook zelden, toch?

 

LEES OOK: Met het supplement No Regret kun je lekker eten en drinken, zonder aan te komen.

 

Herinneringen

Zorg dat je jezelf constant blijft herinneren aan het innemen van je supplementen. Dit kun je doen door overal in huis post-its op te plakken of met lippenstift op de spiegel te schrijven, maar ook door op gezette tijden notificaties op je telefoon in te stellen.

Vaste locatie

Zet je supplementen op een vaste plek waar je iedere dag wel een keer langskomt. Bijvoorbeeld naast je tandenborstel, in je handtas of op je bureau naast je computer. Dan zijn ze echt niet te missen.

Schakel hulp in

Je kunt natuurlijk ook de hulp van je partner of collega’s inschakelen: vraag hen je te helpen herinneren. Bijvoorbeeld iedere ochtend, voor elke maaltijd, of wanneer jij ook maar gebruik maakt van je supplementen.

 

LEES OOK: Weg met moeilijke momenten! Gebruik de Appetite Control als je tussen de maaltijden door vaak trek hebt in iets lekkers.

 

Gebruik een app

Ik heb zelf lang gebruik gemaakt van een digitaal geheugensteuntje in de vorm van de app. Deze app herinnert je elke dag aan je supplementen en wanneer je niet op de melding reageert, herhaalt het deze zich automatisch elk uur. Er bestaan een heleboel apps, specifiek gericht op het niet vergeten van je supplementen of medicijnen, kijk bijvoorbeeld eens naar MedAlert (beschikbaar voor iOS en Android) of MedApp (beschikbaar voor iOS en Android).

 

Dit artikel is geschreven door Fleur (45). Fleur houdt van het leven, van haar grote gezin, van haar werk én van gezelligheid. En da’s best een klus, het in de lucht houden van al die ballen én gezond te blijven leven. Daarom is ze groot fan van NewFysic. Ze neemt ons mee in haar dagelijks leven en in het vinden van een gezonde balans tussen lekker eten, lekker leven en geluk.

Foto: Alison Marras via Unsplash

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen