“Ik weet nu wat ik kan eten en dat het vooral om balans draait.”

18 maart 2021

“Ik weet nu wat ik kan eten en dat het vooral om balans draait.”
“NewFysic is een makkelijk, lekker en gezond dieet.”

Een interview met kanjer Stephanie over haar ervaring met NewFysic. Zij is binnen 8 maanden tijd 25 kilo afgevallen met de begeleiding van coach Isabelle in Amersfoort.

Had je al veel diëten gevolgd voor NewFysic of juist niet?

Stephanie:  “Voordat ik bij New Fysic terecht kwam heb ik WeightWatchers vaak geprobeerd. Het werkte maar vaak voor even.”

Hoeveel kilo ben je afgevallen en in welk tijdsbestek?

Stephanie: “Ik ben vorig jaar juli 2020 begonnen en in februari 2021 gestopt. Totaal ben ik 25 kilo afgevallen.”

Hoe heb je het ervaren?

Stephanie: “Ik heb NewFysic echt ervaren als een bewust en makkelijk dieet. Het voelde niet als een dieet, het gaat meer over het bewust worden van wat je eet en drinkt. De eerste maand was pittig maar daarna went het erg snel. Je kan veel lekker en gezond eten waar ik nu nog steeds baat bij heb. Mijn fantastische coach Isabella heeft mij ook echt geholpen met haar topadviezen, bewustwording van eten en was echt mijn stok achter de deur. Ik voel me lekkerder in mijn vel dan ooit tevoren en ben onwijs trots op mijzelf!

Is NewFysic nu jouw lifestyle?

Ik zeg het al vaak tegen mijn eigen coach, maar NewFysic is echt mijn levensstijl geworden. Ik weet nu wat ik kan eten en dat het vooral om balans draait. Zo kan ik mijn nieuwe leefstijl combineren met gezellige borrelavonden. Top!

Heb je ups en downs gekend?

Eigenlijk niet. De eerste maand was even wennen. Uiteindelijk creëer je voor jezelf een eigen nieuw leefstijl met gezond en lekker eten. Je kiest wel je momenten uit wanneer je een keer wilt borrelen of lekker wilt snoepen. Dat is soms het enige waar ik tegen aan liep. Dit kan je namelijk niet 4x in de week doen.

Hoe heeft coaching je geholpen?

Mijn coach Isabella heeft mij super geholpen. Uiteindelijk moet je het zelf echt doen, maar zonder haar had ik het niet gered! Elke week was het weer een feestje om te komen wegen, ze geeft goede adviezen, leeft met je mee en op mijn klantensheet was het elke week weer een verrassing wat voor motiverende woorden er werden geschreven!

Raad je NewFysic aan?

Ik raad NewFysic zeker aan! Ik heb al ruim 10 personen aan het NewFysic dieet gezet 😉 Ik was voor velen een voorbeeld en zij vroegen aan mij wat ik deed. Het is een makkelijk, lekker en een gezond dieet.

Wat is je favoriete recept?

De groente lasagne! Zo lekker!

Wat kun je mensen meegeven die aan het begin van hun uitdaging staan?

Blijf positief! Probeer te variëren in wat je eet en verwen jezelf ook af en toe! Zorg dat dit jouw leefstijl wordt zodat je dit goed kan volhouden.

Een recente foto van Stephanie. Ze heeft in februari 2021 haar streefgewicht behaald. 

 

Wil jij, net als Stephanie, je leefstijl aanpassen en op een gezonde en verantwoorde wijze af te vallen? Dat kan!

 

Boek nu een Gratis intake

 

Heb jij NewFysic ook gevolgd en vind je het leuk om anderen te inspireren met jouw verhaal? Stuur dan een mail naar marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’ en wie weet is jouw verhaal hier binnenkort ook te lezen!

 

 

 

 

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen