Maatje minder? Nu tijdelijk 25% korting!

START NU!

Michel vertelt over zijn ervaring met NewFysic.

13 juli 2023

Michel vertelt over zijn ervaring met NewFysic.

Michel: “Ik ben Michel, ik heb ruim een half jaar NewFysic gevolgd met als resultaat dat ik 33 kilo ben afgevallen. Vorig jaar heb ik een hartinfarct gehad, toen wist ik dat het roer om moest. Mijn leven voor het hartinfarct was bourgondisch. Altijd onderweg, lekker eten, drinken en gezelligheid. Dat doe ik met mijn vrienden al vanaf dat we veertien, vijftien jaar zijn. En dat komt elke week terug. We komen bij elkaar en drinken een biertje. Dat was ook één van de redenen waarom ik niet eerder een dieet wilde beginnen.

Ik had het met mijn zus erover en die zei gelijk tegen mij: “Mies, probeer NewFysic nou eens. Geloof me nou, je kunt gewoon lekker blijven eten en ook je feestjes hebben, maar dit werkt.” Daar heeft ze geen woord aan gelogen.

Ik heb alles vanuit huis gedaan. Ik heb mij continu aan het boekje gehouden, dit was voor mij de ideale oplossing. Met als gevolg dat ik de eerste maand bijna 7 kilo kwijt was. Toen dacht ik, ik moet doorpakken. Alles bij elkaar ben ik bijna een half jaar bezig geweest, met als resultaat ruim 33 kilo eraf. Ik wil fit zijn, fit blijven en gezond worden.

Ik zit nu nog lekkerder in mijn vel, mijn conditie wordt beter en mijn lichaam blijft in orde. Samen met NewFysic gaat dat gewoon heel erg goed. Dat is ook echt door de hulp van je coach,  altijd die motivatie. Ik had ook mazzel met mijn familie en vrienden, die hebben mij allemaal gemotiveerd. Dat heeft er wel voor gezorgd dat ik het genieten en het plezier maken met een gezonde levensstijl kan combineren en kan vasthouden.”

Wil je het hele verhaal van Michel horen? Bekijk dan hier de video!

Wil jij, net als Michel, op een gezonde en verantwoorde wijze afvallen? 

Boek nu een intake

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen