Maatje minder? Nu tijdelijk 25% korting!

START NU!

De slimme weegschaal van Newfysic

5 mei 2023

De slimme weegschaal van Newfysic

Bluetooth Personenweegschaal met lichaamsanalyse en vetmeting

Met deze stijlvolle digitale personenweegschaal meet je niet alleen je gewicht maar ook je lichaamssamenstelling met wetenschappelijk bewezen nauwkeurigheid. Via BIA technologie (Bio-elektrische Impedantie Analyse) wordt naast je lichaamsgewicht ook je vetpercentage (visceraal vet), spiermassa, vochtgehalte, botmassa, BMR (kcal) en BMI gemeten. Via bluetooth verbind je de weegschaal met je smartphone of tablet. Via de app vind je vervolgens je meetoverzicht terug.

Waarom heb je een lichaamsanalyse weegschaal nodig?

Je gezondheid wordt niet alleen bepaald door jouw gewicht. Of je nu gewicht wilt verliezen of fitter wilt worden, er zijn meer factoren die daar aan bijdragen dan alleen het gewicht. Het is belangrijk om je lichaamsvet, water en spiermassa bij te houden, maar deze informatie kan je niet meten met een traditionele weegschaal.

Hoe wordt de weegschaal gebruikt?

Check of je mobiele apparaat een internetverbinding heeft. Scan de QR-code of Download de HealthU+ app vanuit Appstore (IOS) of Playstore (Android). Zet je bluetooth functie aan (geen koppeling vereist), en volg de stappen in de gebruiksaanwijzing voor het gebruiken van de app en de weegschaal.

We raden aan om de weegschaal op dezelfde dag en tijd te gebruiken, bijvoorbeeld in de ochtend na het opstaan of 2 uur na je maaltijd.

Volg je NewFysic in een van onze vestigingen dan word je daar wekelijks gewogen en opgemeten. Er wordt gebruik gemaakt van een professionele weegschaal en is niet te vergelijken met dit thuismodel. Houd daarom altijd de weging aan in de vestiging. Ben je niet in staat om naar de vestiging te komen dan is dit een goed alternatief!

*We raden aan om de weegschaal niet te gebruiken bij personen met een medisch implantaat, bijvoorbeeld een pacemaker, en zwangere vrouwen.

Shop hier jouw weegschaal

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen