Maatje minder? Nu tijdelijk 25% korting!

START NU!

“Toen ik afgelopen zomer mijn kleding niet meer paste en ik niets leuk vond staan, was de maat vol”

4 februari 2021

“Toen ik afgelopen zomer mijn kleding niet meer paste en ik niets leuk vond staan, was de maat vol”

Judith volgt al sinds haar 18e verschillende diëten. Nu – 30 jaar later – is het haar eindelijk gelukt om flink af te vallen! Ze heeft haar leefstijl omgegooid. 

“Op mijn 18e begon ik aan mijn eerste dieet, niet wetende dat er nog velen zouden volgen.. Toen ik op mijn 23e een chocolaterie begon met mijn man, werd het afvallen er al helemaal niet makkelijker op! Alles lag voor het grijpen en dat maakte het nóg moeilijker om van al dat lekkers af te blijven. 30 jaar later had ik alle diëten wel een keer gedaan, maar uiteindelijk werd ik alleen maar zwaarder.

“Toen ik afgelopen zomer mijn kleding niet meer paste en ik niets leuk vond staan, was de maat vol! Op 6 juli 2020 ging de knop om. Ik maakte een afspraak bij NewFysic in Amstelveen en ging op intakegesprek bij Brigitte.”

“We hadden direct een klik en na een goed gesprek ging ik meteen aan de slag. Na een paar weken was ik al een aantal kilo’s kwijt, waardoor ik alleen maar gemotiveerder werd om door te gaan en er zelfs naar uitkeek om elke donderdag te wegen. Ook het enorme enthousiasme van mijn lieve coach motiveerde mij elke week weer! ”

“Ik ben nu zes maanden bezig en ben al 27 kilo afgevallen! Ik zit zo goed in dit nieuwe ritme dat ik zeker doorga om mijn ideale streefgewicht te bereiken!”

“Tip: Het kookboek van NewFysic is heel fijn als je even geen inspiratie hebt.”

De TOEN en NU foto van Judith. Op de rechterfoto zien we een vrouw die trots is op haarzelf en volop straalt! Dit is waar wij het voor doen.

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om anderen te inspireren met jouw verhaal? Stuur dan een mail naar marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’ en wie weet is jouw verhaal hier binnenkort ook te lezen!

 

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen