Maatje minder? Nu tijdelijk 25% korting!

START NU!

Smart Digest Max: voor een trage stoelgang

11 februari 2019

Smart Digest Max: voor een trage stoelgang

Een veranderd eetpatroon, bijvoorbeeld door het afvallen, kan zorgen voor een (extreem) trage stoelgang. Gelukkig is daar wat aan te doen, lees hier alle tips.

 

Want het kan een nogal vervelende klacht zijn.

 

Vet en suiker

Ben jij onlangs begonnen met afvallen of heb je om een andere reden een ander eetpatroon gekregen, is het heel normaal dat je stoelgang zich tijdelijk aanpast aan het minder vet- en suikergebruik. Om hier verbetering in aan te brengen kun je de volgende methodes proberen:

  • Check of je genoeg water drinkt (1,5 tot 2 liter per dag): het drinken van te weinig water kan leiden tot een vertraagde stoelgang.
  • Drink een week lang iedere ochtend een glas lauw water met citroensap.
  • Zorg dat je de zaadjes van een kiwi eet.
  • Snijd de schil van een kiwi in hele dunne plakjes en eet ze op (roer ze bijvoorbeeld door de yoghurt).
  • Zorg dat je tomaten, selderij en lijnzaad eet.
  • Check je vezelinname: vezels zijn heel belangrijk voor een gezonde stoelgang. Volkorenproducten, groenten, fruit en peulvruchten bevatten veel vezels.

 

Met een beetje hulp

Heb je alle bovenstaande geprobeerd geprobeerd en helpt het niet (genoeg) om je stoelgang weer op gang te krijgen? Dan kan het supplement Smart Digest Max uitkomst bieden. Dit product bevat plantenextracten die de stoelgang stimuleren. Het werkt niet laxerend maar maakt de ontlasting zachter, waardoor de spijsvertering verbetert en je meer energie krijgt.

 

Voor het slapen gaan

Je neemt de Smart Digest Max voor het slapen gaan in, met genoeg water. Je gebruikt het supplement maximaal 10 dagen achter elkaar, waarna je twee weken stopt. Houden je klachten aan? Dan is het raadzaam een arts te raadplegen. De Smart Digest Max is hier te koop en kost €16,95 voor 60 capsules.

 

Foto: Larm Rmah via Unsplash

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen