Maatje minder? Nu tijdelijk 25% korting!

START NU!

‘Ik ben echt super trots op mezelf!’

13 december 2016

‘Ik ben echt super trots op mezelf!’

Ze hoeft, naar eigen zeggen, geen achttien meer te zijn. Maar lekker in haar vel zitten en meedoen met leuke dingen, daar had ze wel weer zin in.

‘Ik voelde natuurlijk dat ik met de jaren zwaarder was geworden. Ik ben niet lang, dus elke kilo die overtollig is, zie je. Bovendien ga ik geregeld naar de kapper en daar word ik omringd door spiegels. En toch schrok ik van die ene foto van mezelf.

Het roer moest om en wel meteen. Een vriendin was ontzettend veel afgevallen met NewFysic en getransformeerd naar een vitale, levendige en prachtige vrouw. Die transformatie wilde ik ook. Ik heb direct een intake gepland.

Het voedingsplan, de voedingssupplementen, mijn eigen coach. Het bleek voor mij de ideale combinatie. Ik hoef niet eens apart te koken, ook mijn kinderen vinden de NewFysic recepten lekker. Zelfs voor mijn Surinaamse man kook ik nog steeds heerlijk Surinaams, maar dan gezonder. Meer groente, meer wokken en natuurlijk zilvervliesrijst. Met kleine aanpassingen bereik je een groot verschil in calorieën.

De grootste mentale verandering is dat ik nu weloverwogen keuzes maak. Ik kies heel bewust en geniet echt van wat ik eet. Ik wil nooit meer terug naar mijn oude gewicht en dat gaat ook niet gebeuren.

Twee keer per jaar ga ik met een vriendin, die in de mode zit, mee naar de confectiebeurs in Duitsland. Tot mijn grote frustratie paste ik geen kleding uit de monstercollectie. ‘Even wat aantrekken’ om haar te helpen zat er niet in. Nu dat wel kan, geniet ik nog meer van onze tripjes. Alleen daarom al is mijn leven veranderd.

Laatst zei mijn kapster: “Je lijkt jonger en je plukt niet meer aan je kleren als je gaat zitten”, en dat klopt. Ik heb niets meer te verbergen. Sterker: ik ben eigenlijk super trots op mezelf!’.

Janna Nijman (61 jaar) moeder van twee

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om anderen te inspireren met jouw verhaal? Stuur dan een mail naar mae@newfysic.nl ovv Mijn verhaal en wie weet is jouw verhaal hier binnenkort ook te lezen!

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen