‘Ik ben echt super trots op mezelf!’

Ze hoeft, naar eigen zeggen, geen achttien meer te zijn. Maar lekker in haar vel zitten en meedoen met leuke dingen, daar had ze wel weer zin in.

‘Ik voelde natuurlijk dat ik met de jaren zwaarder was geworden. Ik ben niet lang, dus elke kilo die overtollig is, zie je. Bovendien ga ik geregeld naar de kapper en daar word ik omringd door spiegels. En toch schrok ik van die ene foto van mezelf.

Het roer moest om en wel meteen. Een vriendin was ontzettend veel afgevallen met NewFysic en getransformeerd naar een vitale, levendige en prachtige vrouw. Die transformatie wilde ik ook. Ik heb direct een intake gepland.

Het voedingsplan, de voedingssupplementen, mijn eigen coach. Het bleek voor mij de ideale combinatie. Ik hoef niet eens apart te koken, ook mijn kinderen vinden de NewFysic recepten lekker. Zelfs voor mijn Surinaamse man kook ik nog steeds heerlijk Surinaams, maar dan gezonder. Meer groente, meer wokken en natuurlijk zilvervliesrijst. Met kleine aanpassingen bereik je een groot verschil in calorieën.

De grootste mentale verandering is dat ik nu weloverwogen keuzes maak. Ik kies heel bewust en geniet echt van wat ik eet. Ik wil nooit meer terug naar mijn oude gewicht en dat gaat ook niet gebeuren.

Twee keer per jaar ga ik met een vriendin, die in de mode zit, mee naar de confectiebeurs in Duitsland. Tot mijn grote frustratie paste ik geen kleding uit de monstercollectie. ‘Even wat aantrekken’ om haar te helpen zat er niet in. Nu dat wel kan, geniet ik nog meer van onze tripjes. Alleen daarom al is mijn leven veranderd.

Laatst zei mijn kapster: “Je lijkt jonger en je plukt niet meer aan je kleren als je gaat zitten”, en dat klopt. Ik heb niets meer te verbergen. Sterker: ik ben eigenlijk super trots op mezelf!’.

Janna Nijman (61 jaar) moeder van twee

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om anderen te inspireren met jouw verhaal? Stuur dan een mail naar mae@newfysic.nl ovv Mijn verhaal en wie weet is jouw verhaal hier binnenkort ook te lezen!

Andere verhalen

Na 30 jaar strijd heb ik nu mijn eigenwaarde terug!

Yolanda Mulder: “In 30 jaar tijd heb ik werkelijk alle diëten wel geprobeerd. Bij alle pog...

‘Sporten met mijn kinderen heb ik echt gemist’ 

Tijdens een fietsvakantie met zijn gezin in Italië nam hij het besluit: zo wilde hij niet ...

"Ik ben door NewFysic anders gaan eten en voel mij daardoor heerlijk in mijn lijf."

Begin 2018 heb ik een trombosebeen gekregen en kon ik een tijd niet of moeilijk lopen. Daa...

''Als je goed voor jezelf zorgt, dan kun je meer bereiken dan je denkt."

Mijn nieuwe profielfoto is een afbakening van een elf maanden lang traject om mijn lifesty...

Start nu online met de afslankmethode van NewFysic, ideaal om vanuit huis aan een gezond gewicht te werken!

Ga direct aan de slag