Maatje minder? Nu tijdelijk 25% korting!

START NU!

3x soep voor als je ziek bent

22 oktober 2021

3x soep voor als je ziek bent

De herfst is echt zo’n periode waarin veel mensen ziek zijn of snipverkouden rondlopen. Wanneer je niet helemaal fit bent heb je meestal ook geen zin om uren in de keuken te staan. Soep is dan echt een uitkomst! Het is een hele goede manier om lekker veel groenten binnen te krijgen. Daarnaast zijn de meeste soepen vaak makkelijk en snel te bereiden. Ideaal dus als je ziek bent! Of als je gewoon een luie dag hebt natuurlijk.

Courgette-broccolisoep met gerookte zalm

Courgette-broccolisoep

Deze courgette-broccolisoep is bij veel mensen favoriet. Dankzij de gerookte zalm is hij extra smaakvol. En je zet hem in minder dan een half uur op tafel, ideaal!

Geroosterde paprika-tomatensoep

Geroosterde paprika-tomatensoep

Tomatensoep komt in verschillende soorten en maten. Deze tomatensoep met geroosterde paprika is heerlijk om te eten bij de lunch. Door de paprika’s eerst te roosteren krijgen ze veel meer smaak wat weer zorgt voor een hele andere draai aan je tomatensoep.

Miso soep met vijf soorten groenten

Miso soep

Deze soep is heerlijk als voorgerecht maar je kunt hem natuurlijk ook als lunch eten. En wil je hem als maaltijd eten? Dan kan je er bijvoorbeeld volkorennoedels aan toevoegen. Deze misosoep bevat al vijf soorten groenten, maar die kan je natuurlijk altijd verder aanvullen. Bijvoorbeeld met taugé of met wat spinazie.

Hopelijk knap je snel op na een paar uur slaap en een kop soep!

LEES OOK: Gezond uit eten, hoe doe je dat?

Foto: NewFysic

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen