Maatje minder? Nu tijdelijk 25% korting!

START NU!

“Een bezoekje bij NewFysic is altijd gezellig en motiverend.”

6 december 2022

“Een bezoekje bij NewFysic is altijd gezellig en motiverend.”

Mignon: “Op 1 januari zag ik foto’s van mijzelf terug van het oudejaarsfeest. Ik was niet blij met wat ik zag… Toen ik daarna op de weegschaal stond was er weer 1,5 kilo bij. Ik was er helemaal klaar mee ik dacht bij mijzelf hier moet ik iets aandoen anders komt er iedere maand een kilo bij. Dat ik stevig was vond ik helemaal niet erg, maar ik besefte mij als ik zo door ga dat de kilo’s erbij komen.

In het verleden heb ik meerdere diëten gevolgd. In het begin was dat allemaal succesvol waarbij ik wel tot zo’n 10 kilo ben afgevallen, maar helaas na die periode kwam ik weer 13 kilo aan. Ik heb nog nooit eerder een dieet gevolgd met begeleiding.

Een vriendin van mij was al ruim een half jaar bezig met het traject van NewFysic. Zij was daar zeer tevreden over en was al heel veel kilo’s kwijt. Hierdoor heb ik gelijk contact gezocht met NewFysic en zo vond op 6 januari mijn eerste afspraak plaats.

Nu volg ik mijn NewFysic traject in Den Haag, dit heb ik eerst samen met mijn coach Fely gedaan, sinds oktober heb ik een nieuwe coach Lydia.

Mijn eerste weegmoment bij NewFysic was 6 januari toen woog ik 106,8 kilo. In november gaf de weegschaal 80,6 kilo aan, dus ik ben bijna 26 kilo afgevallen! In januari heb ik afgesproken om een heel jaar het traject van NewFysic te gaan volgen, want na alle maanden en feestdagen zit het helemaal in je systeem!

Ik kook iedere dag met een recept van NewFysic, er zijn zoveel lekkere recepten! Een paar van mijn favorieten zijn op dit moment: pasta primavera met kip, tomaten kipcurry en Oosterse kippensoep.

Ik ben meer dan tevreden over NewFysic! De bezoekjes iedere week zijn voor mij echt een stok achter de deur. Ik zie het als een soort wedstrijd met mijzelf, want ik wil iedere week een lager getal zien op de weegschaal. Bovendien is een bezoekje bij NewFysic altijd gezellig en motiverend. Je bespreekt hoe je week was geweest en je wordt nooit met een bestraffend vingertje aangewezen als het een keer niet goed is gegaan. Ze zeggen altijd: kom op volgende week gaat het vast beter!”

Wil jij, net als Mignon, op een gezonde en verantwoorde wijze afvallen? 

Boek nu een gratis intake

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen