Maatje minder? Nu tijdelijk 25% korting!

START NU!

Sophia: ‘Ik at bijna niets maar viel ook niet af. Tot ik NewFysic ontdekte.’

4 september 2018

Sophia: ‘Ik at bijna niets maar viel ook niet af. Tot ik NewFysic ontdekte.’

Na een operatie en ingrijpende verhuizing zat Sophia in een stressvolle periode – ze kwam 23 kilo aan. Van het dieet dat haar was voorgeschreven mocht ze bijna niets eten, maar gek genoeg viel ze ook niet af. Tot ze NewFysic ontdekte. Lees hier haar hele verhaal.

Mijn verhaal begint drie jaar geleden, toen ik geopereerd werd aan mijn dikke darm. De operatie verliep voorspoedig en na tien dagen mocht ik naar huis met een flinke buikwond.

Moeizaam herstel

Bij thuiskomst had ik veel pijn, maar ik besefte me dat ik geduld moest hebben met mijn herstel. Een jaar na mijn operatie verhuisden mijn man en ik naar Zuid-Limburg. De verhuizing leverde veel stress op en naast de aanhoudende pijn in mijn buik vlogen de kilo’s er onverklaarbaar aan. Ik dronk af en toe wel eens een wijntje, maar voor de rest at ik gezond.

23 kilo aangekomen

Na twee jaar was ik 23 kilo aangekomen. Met ongeloof keek ik naar mijn eigen lijf, ik was de wanhoop nabij. In het ziekenhuis werden onderzoeken gedaan, maar er kwam niets uit. Ik werd doorverwezen naar een diëtiste die me een koolhydraat-arm dieet voorschreef.

‘Ik at bijna niets’

Na de eerste week was ik 1 kilo afgevallen. Daarna gebeurde er weinig meer. Ik schrok daarvan: ik at bijna niets en viel bijna niets af. Dat ging weken, maanden zo door. De arts in het ziekenhuis kon me ook niet helpen en raadde me aan een psychiater in te schakelen. Dat zag ik niet zitten.

LEES OOK: Word je dik van koolhydraten?

Logeerpartij

In het najaar kwam er een vriendin logeren die me vol enthousiasme vertelde over NewFysic. Ik dacht: wat eet ze veel… en ze valt nog af ook! Terwijl de kilo’s er bij mij al bijkwamen als ik alleen al naar een broodje kéék. Het maakte me onzeker. Toen ze weg was, besloot ik te kijken of NewFysic mij ook zou kunnen helpen.

Redder in nood

Bij NewFysic ontmoette ik mijn redder in nood. Mijn coach oordeelde niet, hoorde mijn verhaal aan en bood een luisterend oor. Er gingen bij mij een heleboel tissues doorheen tijdens dat eerste gesprek… En toen kwam het moment waarop ik op de weegschaal moest gaan staan. Wat een enorme teleurstelling was dat. Maargoed, ik was van plan mijn tanden erin te zetten: ik ging het vier weken proberen.

NewFysic

Ik ben weer de oude

Vier weken werden vier maanden en nu ben ik er nog steeds. Nu, ben ik weer helemaal de oude. Ik weet niet wat er van mij terecht was gekomen als ik NewFysic niet ontdekt had. NewFysic en mijn lieve begrijpende coach hebben me mijn leven teruggegeven. Daar ben ik ze ontzettend dankbaar voor.

LEES OOK: Deze supplementen kunnen je helpen tijdens het afvallen

Milde operatie

Terug in het ziekenhuis bleek dat de bult in mijn buik waar ik zo’n last van had, verwijderd moest worden. Het was voor mij een bevestiging dat ik niet gek was, de pijn zat niet tussen mijn oren. Doordat ik weer de oude was, kon de operatie op een veel minder ingrijpende manier worden uitgevoerd en ging het herstel ook veel sneller.

Zo houd ik het vol

Mijn gouden tip is: blijf altijd in jezelf geloven sta achter jouw beslissingen. Ik plaatste elke week mijn weegresultaten op Facebook zodat iedereen het kon zien, dat gaf mij een extra steuntje in de rug. Inmiddels zijn zes vrienden van mij begonnen met Newfysic, met inmiddels ook met fantastische resultaten. In een Whatsapp groep steunen en stimuleren we elkaar.

Liefs Sophia

Ben jij benieuwd wat NewFysic voor jou kan betekenen? Maak dan een (online) afspraak met een van onze diëtisten voor een intake.

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen