Viel Koningin Maxima af met NewFysic?

10 april 2019

Viel Koningin Maxima af met NewFysic?

Viel Koningin Maxima af met NewFysic? Volgens de media wel. Wil jij ook graag afvallen of een start maken met een nieuwe, langdurige gezonde lifestyle? Het kan mét de juiste begeleiding van NewFysic. Je hoeft het niet alleen te doen!

Koningin Maxima
Onze mooie, stralende Koningin Maxima was vanavond te zien in RTL Boulevard waarin werd verteld dat ze haar prachtige lichaam te danken heeft aan NewFysic in combinatie met sporten.

Bron: RTL Nieuws

Bekijk hier het hele fragment terug

De methode
Met NewFysic behaal én behoud je je ideale gewicht. Door middel van een op maat gemaakt voedingsplan, begeleiding van een (online) coach en ondersteuning van natuurlijke voedingssupplementen maken we afvallen voor iedereen haalbaar.

Afvallen met NewFysic betekent:

  • Persoonlijke begeleiding van je (online) coach
  • Blijven genieten van lekker eten
  • Een voedingsplan afgestemd op jouw levensstijl
  • Ondersteuning van natuurlijke (eiwit) supplementen
  • Online community

De eerste stap is de kennismaking met je persoonlijke (online) coach. Een belangrijk en leuk moment! De NewFysic coaches zijn zeer ervaren en hebben vaak ook zelf het programma gevolgd. Jouw coach gaat je gedurende het hele proces wekelijks helpen met het halen van je doelen. Aan de hand van een uitgebreide intake bepalen jullie samen jouw streefgewicht. Vervolgens zal je coach een voedingsplan voor je samenstellen wat passend is bij jouw situatie en ga je naar huis met alles wat je nodig hebt om gelijk te kunnen starten.

Wil jij net als Koningin Maxima weer lekker in je vel komen te zitten en een aantal kilo afvallen?

Plan dan een afspraak in bij een vestiging bij jou in de buurt of start meteen online.

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen