Help, ik durf niet op de weegschaal!

2 december 2018

Help, ik durf niet op de weegschaal!

Dacht jij dat je de enige was met een nogal gecompliceerde relatie met zijn weegschaal? Niet dus. Een heleboel mensen staan liever niet op de weegschaal. Welke invloed heeft de weegschaal op jou?

Bij NewFysic sta je één keer per week op de weegschaal: in de vestiging of thuis.

Het zijn maar getallen

Daarnaast mag je jezelf natuurlijk vaker wegen, de vraag is alleen wat je met die informatie wilt. Soms zijn mensen te gefocust op de weegschaal en laten ze hun humeur ervan afhangen. Dit is toch zonde? Het zijn maar getallen, net als je leeftijd. Daarbij: het is een momentopname.

Schommelingen

De weegschaal is zeker een belangrijk hulpmiddel, maar de getallen op de weegschaal worden niet alleen maar bepaald door wat je (de dag ervoor) eet en drinkt. Je gewicht schommelt altijd. Er zijn allerlei omstandigheden waarin je zwaarder kunt zijn. Zo kun je vocht vasthouden door zout eten, vlak voor je menstruatie of als het heel warm is. En soms verlies je juist vocht door transpireren, sporten of alcohol. En dan kunnen er ook nog schommelingen voorkomen die helemaal niet logisch te verklaren zijn.

Geen zorgen

Probeer dan ook te vertrouwen op je eigen gevoel en laat je niet teveel leiden door het getal dat de weegschaal aangeeft. Als jij weet dat je echt je best hebt gedaan, dan is het goed. Wat de weegschaal ook aangeeft.

 

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen