Maatje minder? Nu tijdelijk 25% korting!

START NU!

No Regret: zondigen zonder schuldgevoel

10 oktober 2018

No Regret: zondigen zonder schuldgevoel

Zelfs als je je streng aan je persoonlijk voedingsplan houdt, komt het wel eens voor dat je wilt of moet zondigen. Omdat je uit eten gaat met je collega’s of er op vakantie nu eenmaal geen crackers te krijgen zijn in de plaatselijke supermarkt. Geen nood, het NewFysic supplement No Regret zorgt dat je toch niet aankomt.

De No Regret remt de opname van zowel koolhydraten als vetten en vermindert de eetlust.

Sociaal leven

No Regret is er met name voor mensen met een druk sociaal leven en veel etentjes buiten de deur, maar ook voor iedereen in situaties waarbij het voedingsplan om wat voor reden dan ook niet 100% gevolgd kan worden. De hoofdbestanddelen van No Regret zijn Liposan Ultra® (werkzame stof chitosan, gemaakt van het exoskelet van schaaldieren) en Phaseolamine. Wanneer je een No Regret slikt, hecht chitosan zich aan het vet in de voeding en voorkomt dat een deel van het voedingsvet opgenomen en verteerd wordt. Op deze manier wordt een deel van het voedingsvet ongebruikt uitgescheiden. Phaseolamine zorgt ervoor dat er minder koolhydraten worden opgenomen. Dat betekent dat je met een goed gevoel een keer kunt zondigen.

Geen vrijbrief voor patat en desserts

De No Regret neem je vlak voor het eten in. Bij het aan tafel gaan bijvoorbeeld. Let op: het is geen vrijbrief voor patat en desserts, maar door overwogen keuzes te maken kunt je toch overal genieten van een heerlijke maaltijd en is je voedingsplan ook goed vol te houden.

 

LEES OOK: Word je dik van koolhydraten?
 

Meest gestelde vragen over de No Regret

Hoe lang voor de maaltijd kun je de No Regret het beste innemen?

Neem deze tenminste vijf minuten van te voren in. Je kunt de supplementen het beste met een groot glas water innemen. Vanaf het moment van inname zijn de tabletten vrijwel direct werkzaam.

 

Hoe lang werkt de No Regret?

Hier zijn geen harde gegevens over bekend, wel is het raadzaam om direct na de lunch of het diner weer over te gaan op je voedingsplan.

 

Hoeveel tabletten neem je per keer in?

Je mag maximaal drie tabletten per dag. Voor de lunch of een vette snack kun je het beste één tablet innemen. Voor het diner twee tabletten. We raden vette snacks af, maar je het toch een keer willen doen, dan is de No Regret een goed hulpmiddel.

 

Ben jij benieuwd naar de No Regret en wil je ze een keer proberen? No Regret is te vinden in onze webshop. Lees altijd goed de bijsluiter voor inname.

 

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen