Maatje minder? Nu tijdelijk 25% korting!

START NU!

Wegen bij NewFysic – Inzicht in de samenstelling van jouw lichaam

30 januari 2024

Wegen bij NewFysic – Inzicht in de samenstelling van jouw lichaam

Nieuwsgierig naar de samenstelling van jouw lichaam? Bij NewFysic werken we met weegschalen van InBody. Deze geavanceerde weegschalen geven inzicht in de samenstelling van jouw lichaam en helpen je bij het begrijpen van je lijf. Hierdoor kunnen we jou voorzien van de beste begeleiding in het bereiken van jouw streefgewicht. Wat maakt deze weegschalen zo bijzonder en waarom kiezen ziekenhuizen, academische centra, klinieken en professionele sportclubs wereldwijd voor deze geavanceerde technologie? 

Tijdens het wekelijkse weegmoment op een NewFysic vestiging bij jou in de buurt, krijg je binnen een minuut inzicht in de (gewijzigde) samenstelling van je lichaam. Je krijgt resultaten te zien over:

  • Voor hoeveel procent jouw lichaam uit vet bestaat en hoeveel dit is in kg
  • Hoe deze vetmassa verspreid is in jouw lichaam
  • Hoe groot jouw spiermassa is, in kg en in %
  • Waar jouw spieren vooral ontwikkeld zijn
  • Wat jouw vochtpercentage is
  • Hoe hoog jouw viscerale vetwaarde is

Bovenstaande resultaten staan in relatie met jouw gezondheid en brengen jouw lichamelijke uitdagingen in kaart. Hierdoor kan jijzelf, maar ook jouw coach je lichaam beter begrijpen en voorzien van de beste begeleiding.

Hoe gaat dit dan in zijn werk?

De InBody weegschaal gaat verder dan schattingen en formules. Deze weegschaal meet de armen, benen én de romp, terwijl de meeste weegschalen alleen de benen meten. Door deze aparte segmentale metingen krijg je een uitgebreid beeld van de samenstelling van deze lichaamsdelen. Zo kunnen we zelfs kleine veranderingen in de lichaamssamenstelling in kaart brengen.

Ben jij ook benieuwd naar de samenstelling van jouw lichaam? Plan een vrijblijvende intake in bij een vestiging bij jou in de buurt.

Boek nu een intake

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen