Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Flatbread met mozzarella, perzik en courgette

25 minuten

Lunch

Vlees

4 personen
Gemiddeld
Regular

Let op, je bekijkt een recept van de regular fase.

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Voor de topping:

Tools

bakplaat

bakpapier

keukenmachine met deeghaken (optioneel)

deegroller

koekenpan

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 4 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C en bekleed een bakplaat met bakpapier.

  2. Doe voor de bodem alle ingrediënten in een kom, meng ze met je handen tot een samenhangend deeg en kneed 5-10 minuten. Je kun dit ook in de keukenmachine doen.

  3. Verdeel het deeg in 4 ballen en rol ze met een deegroller uit tot kleine, ronde flatbreads (à 2-3 mm dik).

  4. Verhit de grillpan en smeer de flatbreads in met een paar druppels olijfolie. Bak ze in ongeveer 3 minuten per kant goudbruin in de grillpan.

  5. Beleg de flatbreads met de mozzarella, de courgetteslierten, perzik en rauwe ham. Leg ze op de met bakpapier beklede bakplaat en bak ze 5-8 minuten in de oven.

  6. Haal de flatbreads uit de oven en garneer met de rucola.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

Purify 500ml

Purify 500ml

Weg met de afvalstoffen!

€ 27,50

MenoFysic

MenoFysic

Voor vrouwen van 40+

€ 30,50