Appetite Control: de lekkere trek de baas

18 november 2019

Appetite Control: de lekkere trek de baas

Soms heb je tussen de maaltijden door lekkere trek en heb je  je tussendoortje al genomen. What to do? Fleur vertelt je hoe zij omgaat met die momenten.

 

Vooral met de korte en koude donkere dagen kan het moeilijk zijn om alle verleidingen te weerstaan.

Vezels

Voor je verzadigingsgevoel is het belangrijk om bewust te eten en voldoende te drinken. Vooral vezels zijn daarbij belangrijk. Die zitten onder andere in volkorenproducten, groenten, fruit en peulvruchten. Probeer daar gedurende de dag dus voldoende van te eten. Als extra ondersteuning gebruik ik de AppetiteControl van NewFysic. Dit supplement helpt binnen 15 minuten tegen de lekkere trek. De tabletten bevatten een mix van fermenteerbare en non-fermenteerbare voedingsvezels. Het bevat o.a. het prebiotische cichorei (inuline).

 

Appetite Control

Appetite Control bevordert een goede spijsvertering en draagt bij aan een gezonde darmflora. Heb je lekkere trek maar heb je je tussendoortje al gehad? Neem dan tussen de maaltijden door twee tabletten met water in, met een maximum van zes tabletten per dag. Bewaar dit supplement op kamertemperatuur, droog en buiten bereik van kinderen. Wees je er wel bewust van dat een voedingssupplement geen vervanging is voor gevarieerde voeding.

 

Dit artikel is geschreven door Fleur (45). Fleur houdt van het leven, van haar grote gezin, van haar werk én van gezelligheid. En da’s best een klus, het in de lucht houden van al die ballen én gezond te blijven leven. Daarom is ze groot fan van NewFysic. Ze neemt ons mee in haar dagelijks leven en in het vinden van een gezonde balans tussen lekker eten, lekker leven en geluk.

Foto: Alex Mihai via Unsplash

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen