Deze ochtendroutine helpt je slank te blijven

26 augustus 2019

Deze ochtendroutine helpt je slank te blijven

Bij NewFysic hameren we op gezonde gewoontes zonder uithongeringsrituelen. Een daarvan is je ochtendroutine en het bijbehorende ontbijt . Dat is en blijft een van de belangrijkste maaltijden van de dag.

 

En niet te vergeten heel lekker, als je de juiste ingrediënten in huis hebt.

 

Meer eten in plaats van minder

Je zou denken dat een voedingsplan dat je aanmoedigt meerdere maaltijden op een dag te eten, in plaats van minder, wellicht niet werkt als je wilt afvallen. Niets is minder waar. En dat begint al bij de eerste maaltijd van de dag. Het ontbijt kan je helpen gewicht te verliezen.

 

Proteïne

Dat zit zo: het eten van een ontbijt dat rijk is aan proteïne zorgt voor een verminderd hongergevoel gedurende de dag. Dat betekent dat je na het ontbijt, net als de rest van de dag, minder snel geneigd bent voor ongezonde snacks te gaan. En dat helpt je dus afvallen, als dat je doel is. Proteïne vind je in producten als yoghurt en eiwit. Perfect voor een smakelijk ontbijtje, niet?

 

Dit artikel is geschreven door Emma. Emma (32) is hobbykok en weet heel veel over gezonde én lekkere voeding. Vanuit haar keuken in Haarlem maakt ze de smakelijkste recepten voor zichzelf en haar peuter, uiteraard passend bij de NewFysic methode. Wekelijks inspireert ze met een nieuw recept of leuke tip die de weg naar een gezonde leefstijl leuk en makkelijker maken.

Foto: Dennis Klein via Unsplash

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen