“Ik wil het goede voorbeeld geven aan mijn zoontje.”

"Het is mijn beste keuze ooit geweest om het roer om te gooien!"

Marijke: Al jaren ben ik aan het jojoën met mijn gewicht. Ieder dieet heb ik wel geprobeerd en telkens verviel ik weer in mijn oude eetpatroon. Ik vond het vooral heel lastig omdat ik onregelmatige tijden werk, wanneer ik ‘s avonds laat thuis kwam had ik vooral trek in slechte dingen zoals chocolade, chips en noem het maar op.

Ik voelde mij onzeker over mijn lichaam en merkte dat ik ook vaak geen energie had, daarbij kreeg ik ook lichamelijke klachten zoals zere knieën en voeten.

Begin juni 2020 ging bij mij de knop om, ik moest wat veranderen aan mijzelf. Ik wilde meer energie, me goed voelen en vooral een goed voorbeeld geven aan mijn zoontje. Via Instagram kwam ik bij Newfysic terecht en maakte ik kennis met Marleen Spruijt, mijn coach in de vestiging Barendrecht.

Vanaf de eerste dag heeft zij mij ontzettend gemotiveerd en gaf mij goede adviezen. Ook als het tegenzat motiveerde zij mij om toch door te zetten en kon ik mijn verhaal bij haar kwijt.

Naast alle lekkere recepten die NewFysic heeft, ben ik veel gaan bewegen. In het begin ben ik iedere dag gaan wandelen, ik merkte dat het me steeds makkelijker afging en ik daardoor ook langere afstanden ging lopen. Daardoor kon ik mezelf ook steeds blijven motiveren en meldde ik mij aan bij de sportschool. Het is jammer dat deze momenteel dicht is, maar ik zoek dagelijks de buitenlucht op door te gaan hardlopen of te gaan wandelen.

Ik ben nu inmiddels 37 kilo afgevallen en kan zeggen dat ik mij goed voel, veel energie heb en dat het mijn beste keuze ooit is geweest om het roer om te gooien!”

De TOEN en NU foto van Marijke. 

Wil jij, net als Marijke, je ook weer fit en energiek voelen door op een gezonde en verantwoorde wijze af te vallen? Dat kan!

 

Boek nu een Gratis intake

 

Andere verhalen

‘Ik schrok me kapot van de weegschaal’

Ze stoorde zich al langer aan de overtollige kilo’s. Maar het was pas toen ze langs een ve...

“Elke keer als ik in de spiegel kijk ben ik zo trots op wie ik nu ben!”

“Eigenlijk heb ik geen downs gehad, ik zit nog steeds in mn ups! Elke keer als ik in de sp...

"Heerlijk om weer zorgeloos te kunnen genieten!"

“Inmiddels zit het voedingspatroon in mijn systeem en gaat het op de automatische pi...

"Eindelijk een leefstijl waar ik niet het idee heb dat ik aan het diëten ben"

Mijn naam is Suzanne, woon in Amsterdam en ben 30 jaar. Ik werk full time in de alcohol in...

Start nu online met de afslankmethode van NewFysic, ideaal om vanuit huis aan een gezond gewicht te werken!

Ga direct aan de slag