Maatje minder? Nu tijdelijk 25% korting!

START NU!

“Ik wil het goede voorbeeld geven aan mijn zoontje.”

5 maart 2021

“Ik wil het goede voorbeeld geven aan mijn zoontje.”
"Het is mijn beste keuze ooit geweest om het roer om te gooien!"

Marijke: Al jaren ben ik aan het jojoën met mijn gewicht. Ieder dieet heb ik wel geprobeerd en telkens verviel ik weer in mijn oude eetpatroon. Ik vond het vooral heel lastig omdat ik onregelmatige tijden werk, wanneer ik ‘s avonds laat thuis kwam had ik vooral trek in slechte dingen zoals chocolade, chips en noem het maar op.

Ik voelde mij onzeker over mijn lichaam en merkte dat ik ook vaak geen energie had, daarbij kreeg ik ook lichamelijke klachten zoals zere knieën en voeten.

Begin juni 2020 ging bij mij de knop om, ik moest wat veranderen aan mijzelf. Ik wilde meer energie, me goed voelen en vooral een goed voorbeeld geven aan mijn zoontje. Via Instagram kwam ik bij Newfysic terecht en maakte ik kennis met Marleen Spruijt, mijn coach in de vestiging Barendrecht.

Vanaf de eerste dag heeft zij mij ontzettend gemotiveerd en gaf mij goede adviezen. Ook als het tegenzat motiveerde zij mij om toch door te zetten en kon ik mijn verhaal bij haar kwijt.

Naast alle lekkere recepten die NewFysic heeft, ben ik veel gaan bewegen. In het begin ben ik iedere dag gaan wandelen, ik merkte dat het me steeds makkelijker afging en ik daardoor ook langere afstanden ging lopen. Daardoor kon ik mezelf ook steeds blijven motiveren en meldde ik mij aan bij de sportschool. Het is jammer dat deze momenteel dicht is, maar ik zoek dagelijks de buitenlucht op door te gaan hardlopen of te gaan wandelen.

Ik ben nu inmiddels 37 kilo afgevallen en kan zeggen dat ik mij goed voel, veel energie heb en dat het mijn beste keuze ooit is geweest om het roer om te gooien!”

De TOEN en NU foto van Marijke. 

Wil jij, net als Marijke, je ook weer fit en energiek voelen door op een gezonde en verantwoorde wijze af te vallen? Dat kan!

 

Boek nu een intake

 

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen