Bo Wilkes start met NewFysic: ‘Ik ga mijn zwangerschapskilo’s eraf krijgen.’

19 september 2018

Bo Wilkes start met NewFysic: ‘Ik ga mijn zwangerschapskilo’s eraf krijgen.’

‘De kop is er af,’ schrijft Bo Wilkes, die je nog kent van de reality serie Echte Gooische Meisjes, op Instagram. ‘Na een heerlijke vakantie met veel lekkere hapjes, drankjes en GEEN sport is de tijd dan toch echt gekomen…. IK GA ER VANAF VANDAAG VOOR OM MIJN ZWANGERSCHAPSKILO’S ER AF TE KRIJGEN.’

 

En dat doet ze met de hulp van NewFysic.

Gewicht voor de zwangerschap

Ook schrijft ze: ‘Sommigen zullen vinden dat ik niet hoef af te vallen, maar ieder mens weet voor zich met wat voor een gewicht je je het prettigst voelt (al ben ik er inmiddels wel achter dat je gewicht een getal is, dus maak je niet tè druk). Bij mij is dat terug richting het lijf wat ik voor mijn zwangerschappen had en dat betekend concreet dat ik 9 kg ga afvallen!! Ik hoef dit gelukkig niet alleen te doen, ik krijg hiervoor steun en support van #NewFysic.’

 

https://www.instagram.com/p/Bn20sOHi1gd/?taken-by=bo_wilkes

De NewFysic methode

NewFysic is een gezonde en verantwoorde afslankmethode die past bij iedere levensstijl. De methode van NewFysic bestaat uit een persoonlijk voedingsplan, ondersteund met hoogwaardige voedingssupplementen én persoonlijke begeleiding van een (online) coach. Zonder vermoeidheidsverschijnselen en zonder futloos gevoel.

 

Bo over haar zwangerschap

Bo vertelt aan &C hoe blij ze is dat haar tweede kind een meisje is: een koningspaar. Het combineren van de schema’s van haar twee kinderen zorgt voor een druk programma en een heleboel multitasken. Na het stoppen met de borstvoeding merkte ze dat haar hormonen weer in een andere balans kwamen en ze zich weer enigszins zichzelf voelde. Toch geniet ze volop van deze drukke tijd, zeker omdat hij zo snel gaat.

 

Doe mee met Bo

Wil jij meedoen met Bo? Ze mag iemand uitkiezen die samen met haar de strijd tegen de kilo’s aangaat. Je maakt kans door NewFysic op Instagram te volgen en onder de Instagram post van Bo aan te geven hoeveel je af zou willen vallen. Bo maakt dan volgende week dinsdag bekend wie samen met haar op weg gaat naar haar streefgewicht. Succes!

 

Wil jij ook een persoonlijk voedingsplan laten samenstellen door onze diëtisten? Maak dan nu een afspraak voor een intakegesprek in een van onze vestigingen of gewoon online. NewFysic helpt je gezond en verantwoord afvallen.

Foto: Instagram Bo Wilkes

 

 

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen