Mimi Voortman en Bo Wilkes te gast in Koffietijd

25 januari 2023

Mimi Voortman en Bo Wilkes te gast in Koffietijd

Afgelopen woensdag 18 januari zaten onze CEO Mimi Voortman en Bo Wilkes, ambassadeur van NewFysic in de uitzending van Koffietijd. ⁠⁠Samen met presentatoren Quinty Trustfull en Patrick Martens bespraken zij het belang van lekker in je vel zitten, je fit en energiek voelen, gezond afslanken én hoe je dat doet met behulp van NewFysic.

Mimi: “Diëten dat zijn we niet, we zijn niet de afslankmethode in de meest klassieke zin van het woord. Bij afslanken denken veel mensen aan honger lijden, minder eten en crashen. Wat wij doen is mensen echt begeleiden naar een gezonde leefstijl en een gezond gewicht. Wat daarin leading is, is dat jij je gewoon lekker fit en energiek gaat voelen. Die kilo’s zijn ook zeker belangrijk daar focussen we ook op, maar het belangrijkste is toch echt wel dat je lekkerder in je vel gaat zitten.”

Ook Bo Wilkes, ambassadeur van NewFysic volgt de methode en heeft haar leefstijl verandert.

Bo: “Die stok achter de deur is heel erg fijn. NewFysic is iets wat je makkelijk kunt toepassen, want bij alle diëten en methodes die je dan zou willen doen heb je wel van ‘jeetje ik moet zoveel laten en zoveel veranderen in mijn leven’. Het enige wat ik hier moet doen, is op de juiste momenten de goede dingen eten en ik moet eigenlijk veel meer eten dan wat ik normaal gesproken doe.”

NewFysic is nog twee keer te zien in Koffietijd! Op woensdag 1 februari praten we verder over onze methode, gezonde voeding en supplementen en op 22 februari koken we een NewFysic recept in de Koffietijd keuken. Daarnaast volgen we Saskia, die speciaal voor Koffietijd ons programma uitprobeert. Dus zet deze data alvast in je agenda! Kijk jij mee?

Bekijk hieronder het fragment van 18 januari:

Fragment Newfysic in Koffietijd

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen