Foodhack: zo haal je de pitjes uit een granaatappel
29 januari 2019
29 januari 2019
Sinds Ottolenghi in ons leven is, is de hoeveelheid granaatappels die over de toonbank gaat volgens mij vervijfvoudigd. En niet zonder reden – het is een heerlijke vrucht zowel in desserts, het ontbijt als over de salade. Maar wat een gedoe om te pellen… Hoe doe je dat handig?
Dat blijkt dus heel eenvoudig te zijn.
LEES OOK: Gezonde ontbijtjes voor zoetekauwen
Dit artikel is geschreven door Emma. Emma (32) is hobbykok en weet heel veel over gezonde én lekkere voeding. Vanuit haar keuken in Haarlem maakt ze de smakelijkste recepten voor zichzelf en haar peuter, uiteraard passend bij de NewFysic methode. Wekelijks inspireert ze met een nieuw recept of leuke tip die de weg naar een gezonde leefstijl leuk en makkelijker maken.
Volg de NewFysic methode en krijg:
Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!
Ik wil mijn verhaal delen