Omega 3&E: voor een betere focus, meer energie en een gebalanceerde hormoonhuishouding

25 februari 2019

Wist jij dat 75% van Nederland een tekort heeft aan Omega 3? Dit zit in vette vis, wat we veel te weinig eten met zijn allen. En dat is zonde, want Omega 3 zorgt voor een heleboel positieve processen in je lichaam.

Meer vis eten dus! Of: structureel Omega 3 slikken, dan geniet je ook van de voordelen.

 

De voordelen van vis

Omega 3 zit niet of nauwelijks in ons dagelijks eten, waardoor het lastig is dit genoeg binnen te krijgen, enkel door voedsel tot je te nemen. Maar het is wel ontzettend belangrijk voor je lichaam. Waar is Omega 3 nu precies goed voor?

  • Omega 3 houdt je hormoonspiegel in balans, waardoor je op gewicht blijft of makkelijker afvalt.
  • Ook is het ontstekingsremmend en ondersteunt Omega 3 bij beginnende ouderdomskwalen, waardoor je je vitaler voelt.
  • Omega 3 is goed voor hart en hersenen, waardoor de concentratie op school, werk en thuis bevorderd wordt.

 

Geen vis, wel een capsule

Als het je niet lukt om vaak vis te eten (of als je niet van vis houdt) kun je Omega 3 door middel van een supplement binnenkrijgen. De Omega 3&E capsules van NewFysic zijn van de allerbeste kwaliteit visolie. Ook andere familieleden kunnen de Omega 3 gewoon gebruiken.

 

Waarom in combinatie met vitamine E?

De visolie capsules van NewFysic bevatten behalve omega 3 ook vitamine E. De reden voor deze combinatie is de volgende: vitamine E beschermt de kwetsbare Omega 3 tegen oxidatie. Bovendien heeft vitamine E heeft een stimulerende werking op de celstofwisseling, wat weer effect heeft op de huid. Lang niet gek.

 

Ben jij overtuigd en wil je starten met het slikken van Omega3&E? Je bestelt het supplement in de NewFysic webshop voor € 14 (80 capsules, 2 per dag).

 

Volg jij NewFysic al op Facebook en Instagram?

Foto: Lukas Budimaier via Unsplash

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen