Maatje minder? Nu tijdelijk 25% korting!

START NU!

“Eindelijk een leefstijl waar ik niet het idee heb dat ik aan het diëten ben”

26 mei 2020

“Eindelijk een leefstijl waar ik niet het idee heb dat ik aan het diëten ben”

Mijn naam is Suzanne, woon in Amsterdam en ben 30 jaar. Ik werk full time in de alcohol industrie en heb het daar meer dan naar mijn zin! Gelukkig (of is dat nou niet gelukkig? ?) hou ik zelf ook van lekkere drankjes en….lekker eten!

Sinds mijn 15e heb ik echt alles al geprobeerd: Pro di Med, Atkins, Sonja Bakker, Lekker Slank met Dr. Frank, meerdere diëtistes, sportscholen, uuh moet ik nog even doorgaan? Van één van mijn beste vriendinnetjes hoorde ik over NewFysic en daar ben ik haar enorm dankbaar voor. Eindelijk een levenstijl waar ik niet het idee heb dat ik aan het diëten ben.

Ik drink nog 2 dagen in de week en ga eigenlijk ook nog wel 2 á 3 keer per week uit eten. Dit klinkt natuurlijk als Walhalla, maar ook daar let ik enorm op. Dus drinken compenseer ik met een extra keer sporten en uiteten gaan betekent alleen een hoofdgerecht. Bij het hoofdgerecht vraag ik altijd  of het zonder saus kan en ik laat het gedeelte van de ‘slechte’ koolhydraten staan (bijvoorbeeld friet en aardappels). Oh ja, en af en toe een extra appeldag werkt ook goed, hoewel ze me op kantoor dan altijd vrij hard uitlachen ?

Toen ik begon zat ik op 95 kilo en kan zeggen dat ik inmiddels ruim 3 kledingmaten slanker ben. Dankjewel (digitale) Lara voor al je ondersteuning en motivatie elke week!

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen