“Eindelijk een leefstijl waar ik niet het idee heb dat ik aan het diëten ben”

Mijn naam is Suzanne, woon in Amsterdam en ben 30 jaar. Ik werk full time in de alcohol industrie en heb het daar meer dan naar mijn zin! Gelukkig (of is dat nou niet gelukkig? 😉) hou ik zelf ook van lekkere drankjes en….lekker eten!

Sinds mijn 15e heb ik echt alles al geprobeerd: Pro di Med, Atkins, Sonja Bakker, Lekker Slank met Dr. Frank, meerdere diëtistes, sportscholen, uuh moet ik nog even doorgaan? Van één van mijn beste vriendinnetjes hoorde ik over NewFysic en daar ben ik haar enorm dankbaar voor. Eindelijk een levenstijl waar ik niet het idee heb dat ik aan het diëten ben.

Ik drink nog 2 dagen in de week en ga eigenlijk ook nog wel 2 á 3 keer per week uit eten. Dit klinkt natuurlijk als Walhalla, maar ook daar let ik enorm op. Dus drinken compenseer ik met een extra keer sporten en uiteten gaan betekent alleen een hoofdgerecht. Bij het hoofdgerecht vraag ik altijd  of het zonder saus kan en ik laat het gedeelte van de ‘slechte’ koolhydraten staan (bijvoorbeeld friet en aardappels). Oh ja, en af en toe een extra appeldag werkt ook goed, hoewel ze me op kantoor dan altijd vrij hard uitlachen 😉

Toen ik begon zat ik op 95 kilo en kan zeggen dat ik inmiddels ruim 3 kledingmaten slanker ben. Dankjewel (digitale) Lara voor al je ondersteuning en motivatie elke week!

Andere verhalen

“Ik weet nu wat ik kan eten en dat het vooral om balans draait.”

“NewFysic is een makkelijk, lekker en gezond dieet.”...

“De wekelijkse weging werkt echt als een stok achter de deur.”

“Zelfs met een te langzaam werkende schildklier lukt het afvallen met NewFysic”...

"Als je de knop omzet, dan kan jij dit ook!"

"Ik dacht tijdens mijn intake: nu ik hier toch al ben, kan ik het net zo goed echt een kan...

''Als je goed voor jezelf zorgt, dan kun je meer bereiken dan je denkt."

Mijn nieuwe profielfoto is een afbakening van een elf maanden lang traject om mijn lifesty...

Start nu online met de afslankmethode van NewFysic, ideaal om vanuit huis aan een gezond gewicht te werken!

Ga direct aan de slag