“Ik heb de druk nodig om wekelijks op de weegschaal te staan bij mijn coach en om adviezen te krijgen.”

26 augustus 2022

“Ik heb de druk nodig om wekelijks op de weegschaal te staan bij mijn coach en om adviezen te krijgen.”

Marica: “In januari ben ik zelf begonnen met afvallen. Ik wilde graag een borstverkleining laten doen, maar ik woog op dat moment bijna 87 kg, de arts raadde mij aan om ongeveer 8 kg af te vallen i.v.m. mijn BMI en risico’s tijdens de operatie. Er werd absoluut afgeraden om een snelle kuur met sapjes o.i.d. te doen waarbij je in korte tijd veel afvalt. Via de assistent van de arts kwam ik toen bij NewFysic terecht.

Ik heb de druk nodig om wekelijks op de weegschaal te staan bij mijn coach en om adviezen te krijgen. Ik ken mezelf, zonder coach wuif ik weg als het niet lukt en dan kom ik niet vooruit. Met NewFysic ging ik wel vooruit,  ik was in het begin een beetje sceptisch, maar ik begon het steeds leuker te vinden en ik ontdekte steeds meer lekkere recepten. Dus ik dacht ik zie het wel.

Uiteindelijk ging het  super goed en stelde ik mijn streefgewicht steeds bij. Dat werd uiteindelijk 70 kg. Ik heb niet echt ups en downs gekend, alleen de laatste 2 weken bleef ik een beetje hangen. Maar dat ging om 2 of 3 ons tot ik mijn streefgewicht had bereikt, dus waar hebben we het over?

Inmiddels heb ik mijn operatie achter de rug en heb ik mijn streefgewicht bereikt. Ik ben geschakeld en ik heb daarna weer mijn eerste weegmoment na 2 weken gehad. Ik was gewoon nog 1,5 kg afgevallen! Dat had ik niet verwacht. In totaal ben ik nu 18,5 kg kwijt, waarvan 16,3 kg bij NewFysic en ik ben megatrots op mezelf. Ik wil NewFysic bedanken voor de fijne begeleiding. Mijn coach Isabella in het bijzonder, zij heeft mij enorm veel tips gegeven, meegeleefd en is een heerlijk persoon om mee te sparren. Mocht je twijfelen of je NewFysic wilt doen, ik kan het iedereen aanraden die een paar kilo’s kwijt wil.”

 

Wil jij, net als Marica, op een gezonde en verantwoorde wijze afvallen? 

Boek nu een intake

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen