“Ik ging er niet van uit dat het zó goed en gemakkelijk zou gaan”

3 juni 2021

“Ik ging er niet van uit dat het zó goed en gemakkelijk zou gaan”

 

“Het voelt niet eens als een dieet, het is gewoon een nieuwe levensstijl.”

Laura: “Ik ben in november 2020 begonnen bij Newfysic Nijmegen met de begeleiding van Carin Wilmink. Het werd mij aangeraden door een vriend en het leek me wel leuk om te proberen, al had ik er een hard hoofd in omdat ik alleen maar nachtdiensten draai in de zorg.

Ik ging er niet van uit dat het zó goed en gemakkelijk zou gaan. En kijk mij nu in juni 2021: ruim 27 kilo lichter. Nog 10 kilo wil ik er graag af, daar gaan we voor! De begeleiding van Carin is heel erg fijn, als ik een mindere week hebt sleept ze me er weer doorheen met tips en de juiste woorden.

 

Het voelt niet eens als een dieet, het is gewoon een nieuwe levensstijl waarbij ik nog steeds af en toe een wijntje kan drinken. Zo kan ik lekker genieten zonder me schuldig te voelen. Ik raad NewFysic aan iedereen aan. Ook vertel ik dit graag aan anderen. Iedereen kan het!” 

 

Wil jij, net als Laura, op een gezonde en verantwoorde wijze af te vallen? 

Boek nu een intake

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen