Ik kon meer eten dan ooit te voren en de kilo’s vlogen eraf!

6 februari 2024

Ik kon meer eten dan ooit te voren en de kilo’s vlogen eraf!

Astrid: Het spreekwoord “Name it, and I did it!” beschrijft perfect mijn situatie voordat ik aan mijn reis met NewFysic begon. Na talloze pogingen om af te vallen, steeds zonder succes, voelde ik me verdrietig en vroeg ik me af waarom het anderen wel lukte en mij niet.

De doorslaggevende factor was een vriendin die met veel succes naar NewFysic was gegaan. Haar resultaten waren indrukwekkend en motiveerden me om het ook te proberen. 

Mijn geschiedenis met diëten was een aaneenschakeling van uiteenlopende methoden, van immediate fasting tot injecties. Helaas leverden ze nooit het gewenste resultaat op, en soms zelfs het tegenovergestelde. Mijn ervaring was dat ik vaak zwaarder eindigde dan toen ik begon. 

In september besloot ik de stap te zetten en me aan te melden bij NewFysic in Zeist, onder begeleiding van coach Xandra. In slechts 16 weken ben ik bijna 14 kilo kwijtgeraakt, wat voor mij een ongelooflijk resultaat is. Vanaf het allereerste moment was ik enthousiast over NewFysic. Ik ontdekte dat ik meer kon eten dan ooit tevoren, en de kilo’s vlogen eraf. Het receptenboekje en de app hielpen me creatieve en gevarieerde maaltijden samen te stellen en mijn man eet gewoon mee!

De wekelijkse coachingsgesprekken met Xandra waren mijn stok achter de deur. Haar enthousiasme en deskundigheid maakten de weegmomenten gezellig en inspirerend. Xandra stond naast mijn wekelijkse afspraak altijd digitaal voor me klaar als ik vragen had gedurende de week. 

Dankzij de positieve wekelijkse resultaten heb ik geen downs gekend. Zelfs tijdens het Kerstdiner kon ik met behulp van de NoRegret tabletten genieten zonder ‘schade’ aan mijn gewicht.  

Mijn favoriete recepten zijn de easy nasi, de groente-bonen wraps en op zondagochtend verwen ik mezelf met de Kaisersmarrn met blauwe bessen volgens het NewFysic recept. 

Na het lezen van ervaringen en adviezen dacht ik vaak “ja, ja, het zal wel”. Maar, NewFysic doet écht wat het belooft. Mijn nieuwe gewicht maakt me ongelooflijk gelukkig en ik raad iedereen NewFysic van harte aan. Het is een programma dat werkt en je leven positief kan veranderen.

Wil jij, net als Astrid, op een gezonde en verantwoorde wijze afvallen? 

Boek nu een gratis intake

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen