Sophia vertelt over haar ervaring met NewFysic.

11 januari 2023

Sophia vertelt over haar ervaring met NewFysic.

Sophia: “NewFysic is voor mij echt een begin van een nieuw leven en tot op heden nog steeds! Mijn doel was om geen rode meer pijlen te zien, ik mocht dus niet aankomen en dat is gelukt.”

In 2015 moest ik mijn dikke darm laten verwijderen, omdat het niet meer functioneerde. Na de operatie kwam ik onverklaarbaar kilo’s aan. Ik heb echt alles geprobeerd, ik was zo wanhopig en ik wist niet meer wat ik moest doen totdat een vriendin van mij vertelde over haar NewFysic traject. Ik heb meteen gebeld en zo ben ik begonnen bij mijn coach Marianne bij NewFysic Maastricht.

De eerste weging was ik al 3,5 kg kwijt dit gaf mij een grote boost, ik bleef maar afvallen!

De eerste weging was ik al 3,5 kg kwijt dit gaf mij een grote boost, ik bleef maar afvallen! Ik merkte wel dat er iets niet goed was, er zat namelijk een grote bult in mijn buik. Doordat ik zoveel was afgevallen kon de bult laparoscopisch verwijderd worden. Hierdoor kon ik na 2 weken alweer de tennisbaan op! En als jij 20 kg lichter bent, dan voelt dat heel goed. Maar als je 43 kg lichter bent, dan vlieg je helemaal over die baan heen!

NewFysic geeft je een aangepast voedingsplan. Daarnaast gebruik je elke dag je supplementen; je eiwitten (aminozuren) en je vezels en je neemt elke dag de Purify. Ik heb alle supplementen laten testen bij mijn arts in Leuven en daar kwam uit dat het echt ontzettend goede supplementen zijn. Alle voedingsstoffen die je nodig hebt zitten daarin. Je moet echt blijven eten om de motor gaande te houden. Want als er geen brandstof in een motor zit, dan loopt die ook niet.  En als jij je echt houdt aan die momenten val je gewoon af.”

Bekijk hieronder de hele video van Sophia:

 

Wil jij, net als Sophia, op een gezonde en verantwoorde wijze afvallen? 

Boek nu een intake

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen