Maatje minder? Nu tijdelijk 25% korting!

START NU!

Wist je dat… een appel per dag je relatie kan oppeppen?

12 september 2019

Wist je dat… een appel per dag je relatie kan oppeppen?

Nóg een reden om elke dag een appeltje te eten: je relatie knapt ervan op. Hoe dat zit? Gezondheidsdeskundige Bart legt uit.

 

En ze zijn nog lekker ook.

 

Wat appels al niet kunnen doen

In ze zomer heb je genoeg keuze als het op fruit aankomt. En alhoewel appels altijd beschikbaar zijn, en wellicht een beetje saai, zul je van dit feitje versteld staan: vrouwen die dagelijks één appel eten zeggen dat ze een beter seksleven hebben dan vrouwen die dat niet doen.

 

Dagelijkse dosis

Welke soort appels je eet, dat maakt niet uit. Zolang je maar zorgt dat je er dagelijks een in je voedingsplan stopt. Onderzoekers schrijven het verhoogde plezier tussen de lakens toe aan het effect van de polyphenol en antioxidanten die in appels zitten. Deze zorgen voor een betere bloedsomloop, ook down there.

 

Appeldag

Wat houdt je nog tegen – ga na appeldag vooral door met het eten van een appel per dag. Je hebt keuze genoeg als het gaat om appelsoorten, en elk seizoen heeft zo haar favorieten.

 

Dit artikel is geschreven door Bart (37). Bart is gezondheidsdeskundige in een dorpje in het Oosten van het land. Hij sterk van mening dat een gezonde leefstijl een positieve bijdrage levert aan een gezond gewicht en een energiek leven. Hij is ook niet vies van (een nuchtere kijk op) spiritualiteit. Regelmatig voorziet hij ons van nieuwe inzichten die ook hij meeneemt in zijn dagelijks leven met zijn jonge gezin.

Foto: sydney Rae via Unsplash

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen