Maatje minder? Nu tijdelijk 25% korting!

START NU!

“Bij veel mensen gaat afvallen met ups en downs maar ik heb eigenlijk helemaal geen downmomentjes gekend.”

8 oktober 2021

“Bij veel mensen gaat afvallen met ups en downs maar ik heb eigenlijk helemaal geen downmomentjes gekend.”

Petra: “Afgelopen maart startte ik met NewFysic. Ik had al verschillende diëten gevolgd en zelfs een lange tijd met een dieetpsycholoog gewerkt. Toch werkte dat helaas niet voor mij.

Via een kennis kwam ik bij NewFysic terecht. Zij was zelf jaren geleden aanzienlijk afgevallen met NewFysic, dus ik dacht ik probeer het ook. Mijn doel was om af te vallen door een nieuwe manier van eten en leven en zo startte ik bij mijn coach Iris bij NewFysic Oosterbeek.

In het begin was ik een beetje sceptisch omdat je, naast de supplementen die je slikt, ook een dieet moet volgen waarbij veel gerechten die ik vaak at geschrapt moesten worden. Ik ben een moeilijke eter dus dat vond ik erg lastig. Mijn coach Iris heeft me hier gelukkig heel goed bij kunnen helpen. Zij gaf me veel praktische tips over welke producten allemaal NewFysic-proof zijn, zodat ik alsnog lekker kon eten. Ik heb niet echt één favoriet recept maar alles met wraps en kip vind ik heerlijk.

Zo ben ik in 6 maanden tijd 18 kg afgevallen! Bij veel mensen gaat afvallen met ups en downs maar ik heb eigenlijk helemaal geen downmomentjes gekend. De belangrijkste up vond ik persoonlijk het eerste weegmoment, omdat je daarbij ook echt voelt dat NewFysic voor jou werkt!

Ik raad NewFysic zeker aan! Door mijn succesverhaal zijn een aantal vriendinnen ook gestart (en al afgevallen) met NewFysic.

Wil jij, net als Petra, op een gezonde en verantwoorde wijze afvallen? 

Boek nu een Gratis intake

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen