Maatje minder? Nu tijdelijk 25% korting!

START NU!

“Ik heb NewFysic als geweldig ervaren en heb er vertrouwen in dat ik hierna geen jojo-effect meer heb”

23 september 2021

“Ik heb NewFysic als geweldig ervaren en heb er vertrouwen in dat ik hierna geen jojo-effect meer heb”

Elaine: ”Ik heb jarenlang steeds gedacht en gezegd dat ik graag wil afvallen, maar ik wist niet hoe ik dat moest aanpakken. Sporten hielp eigenlijk niet, want thuis ging ik weer lekker verder met snoepen. Ik wist niet zo goed wat ik wel en wat ik niet mocht eten. Ik dacht dat bijvoorbeeld dat avocado heel gezond was, dit heb ik dus ook heel vaak gegeten. Maar bij NewFysic kwam ik erachter dat avocado veel calorieën bevat, veel meer dan ik dacht.

Ik heb eerder een programma gevolgd om af te vallen, voordat ik ging trouwen. Ik ben toen inderdaad afgevallen en op mijn bruiloft zag ik er stralend uit. Daarna kwam ik helaas weer aan. Dat kwam ook door twee zwangerschappen en een moeilijke periode waar ik toen doorheen ging. Ik had een zware bevalling achter de rug en zoveel dingen meegemaakt in een korte periode, waardoor ik steeds meer aankwam. Daarna heb ik tijdens de coronaperiode veel thuisgezeten en voor mijn kinderen gezorgd omdat mijn man fulltime werkt. Ook dat had geen positief effect op mijn gewicht.

“Afgelopen maart stond ik voor de spiegel en dacht ik: nee, dat ben ik niet”

Afgelopen maart stond ik voor de spiegel en dacht ik: nee, dat ben ik niet. Ik was vroeger altijd slank, net als de rest van mijn familie. Ik was gewoon mezelf niet meer. Toen heb ik de knop omgezet,  ik wilde weer terug naar mijn oude lichaam. Een kennis van me heeft me geadviseerd om NewFysic te volgen, omdat zij daar zelf ook is afgevallen. Ze vertelde me dat deze methode echt werkt. Ik heb me meteen opgegeven en ben op 16 april bij NewFysic Utrecht binnengelopen. Daar kwam mijn geweldige coach Manja die me in deze tijden veel heeft geholpen en goede tips heeft gegeven. Zelf ben ik doof en daar houdt Manja heel erg rekening mee. Als ik haar niet begrijp dan schrijft ze op wat ze wil zeggen en daarnaast heeft ze heel veel geduld.

Nu, vijf maanden later, ben ik 31,7 kg afgevallen zonder moeite. Ik had geen honger en ik eet op 5-6 vaste momenten op een dag. Ik heb NewFysic als geweldig ervaren en heb er vertrouwen in dat ik hierna geen jojo-effect meer heb. Ik voel me nu geweldig en zelfverzekerd en ik durf meer van mijn buitenkant te laten zien. Ik heb kort geleden eindelijk een jumpsuit gekocht in de stad die helemaal bij mij past, vorig jaar paste ik dat echt niet.

Afgelopen zomer was ik in Zuid Frankrijk met mijn gezin, ik kon daar opeens heel makkelijk kleren kopen en durfde gewoon in mijn bikini rond te lopen. Dat was een heerlijk gevoel! Ook op vakantie heb ik gezond kunnen eten. Af en toe gingen we met het gezin uiteten en dan at ik de volgende dag weer normaal, dat kan prima. Ik was gelukkig ook niets aangekomen toen ik terugkwam.

Ik ken eigenlijk geen downs, want ik heb me aan mijn voedingsplan gehouden. Ik kook thuis op mijn eigen manier en volg ook diverse recepten van NewFysic. Ik heb vaak geen tijd om mijn NewFysic kookboek erbij te pakken en een recept te zoeken. Ik heb twee jonge kinderen thuis en heb het dus druk. Maar dit kookboek bewaar ik zeker voor later, als mijn kinderen wat ouder zijn.

Ik raad NewFysic zeker aan omdat je daar in goede handen bent en daarna zelf door kan met jouw aangepaste en gezonde levensstijl. Hierdoor houd je dit prima vol. Geef niet op en hou je je aan je voedingsplan, dan val je zeker snel af. En ups en downs mogen erbij horen!

 

 

Wil jij, net als Elaine, op een gezonde en verantwoorde wijze af te vallen? 

Boek nu een Gratis intake

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen