Maatje minder? Nu tijdelijk 25% korting!

START NU!

Het belang van ons schakelprogramma

31 augustus 2021

Het belang van ons schakelprogramma

Mag je beginnen met het schakelprogramma? Gefeliciteerd! Dit is namelijk hét moment waarop jij je streefgewicht hebt bereikt, een gewicht waarbij jij je goed voelt. Dit is een moment waarbij je best even stil mag staan en trots mag zijn op jezelf. Maar wat is dat schakelprogramma nou precies? En waarom is dit zo belangrijk?

Waarom moet je nou echt dat schakelprogramma volgen?

Nu je lekker in je vel zit wil je dat natuurlijk graag zo houden. Het schakelprogramma is de overgangsfase van de afvalperiode naar stabiel op gewicht blijven. Het is een programma van 14 dagen waarbij jouw lichaam stap voor stap kan wennen aan je nieuwe gezonde levensstijl. Schakelen is niet moeilijk, maar ook deze laatste etappe doen we samen. Je bouwt de calorie inname langzaam op en het gebruik van de voedingssupplementen langzaam af. Hierdoor houd je je stofwisseling op peil, ontstaat er geen jojo-effect en laat je jouw lichaam langzaam wennen aan een nieuw voedingspatroon. Op deze manier heb je het langst plezier van jouw nieuwe, gezonde gewicht!

Een programma op maat

Ieder schakelprogramma is persoonlijk en op maat gemaakt. Je ontvangt jouw programma van je coach, deze is gebaseerd op het laatst gehanteerde, persoonlijke voedingsplan. Het programma bestaat uit twee cyclussen van ieder één week. De laatste cyclus van het schakelprogramma geeft een goede indicatie van wat je dagelijks kunt gaan eten om op gewicht te blijven en is tegelijkertijd ook je nieuwe voedingspatroon. Het is natuurlijk wel belangrijk om dit patroon vol te houden!

Hoe kan je na het NewFysic programma, zonder supplementen, op gewicht blijven?

Dit is precies waar het schakelprogramma voor gemaakt is. Door deze laatste twee weken schakelen kan je lichaam wennen aan je nieuwe voedingspatroon zonder ondersteuning van de supplementen. Het voedingspatroon van de laatste schakelweek is het handvat wat je meekrijgt voor daarna. Als je dit blijft voortzetten blijf je lekker op gewicht. Want uiteindelijk is het natuurlijk de bedoeling dat je dat zelf kan.

Mocht je toch een steuntje in de rug willen, dan kan je altijd multivitamines nemen voor dagelijkse ondersteuning van je energie en weerstand. Ook kan je de Purify gebruiken ter ondersteuning van de lever en bevordering van de darmwerking. En mocht je af en toe echt een uitschietertje hebben dan kan je ook altijd een NoRegret inzetten. 😉 Informeer ook bij je coach wat een goede aanvulling zou kunnen zijn op je nieuwe eetpatroon.

Foto: NewFysic

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen