Hét wonderdrankje bij een lage weerstand

25 februari 2019

Hét wonderdrankje bij een lage weerstand

Het is helaas de tijd van het jaar om ziek te worden. Wanneer je goed slaapt en voldoende vitamines binnenkrijgt zal je hopelijk niet snel ziek worden. Maar mocht je weerstand toch wat laag zijn dan is dit wonderdrankje je redder in nood! Bomvol vitamine C en gember, die je gelijk een energieboost geven om de dag mee te beginnen.

Dit recept moet minimaal 1 uur in de ijskast staan voor consumptie, maak het daarom bijvoorbeeld de avond van te voren.

Water met een twist van sinaasappel en gember (vitamine C en gember)

Personen: 2

Bereidingstijd: 5 minuten + 1 uur in de koelkast

  • Ingrediënten:
  • ½ liter water (met of zonder prik)
  • ½ sinaasappel
  • 2 cm verse gember

Bereiding:
Snijd de sinaasappel in dunne plakken en snijd de gember in dunne repen. Meng de sinaasappel en gember samen met het water. Roer goed door en laat minimaal een uur in de koelkast staan om op smaak te komen. Serveer in 2 longdrinkglazen.
Vervang de sinaasappel ook eens door een ½ komkommer of een ½ citroen.

Ook deze thee kan je helpen energieker de dag door te komen. Bovendien bevordert hij de spijsvertering en zorgt hij voor een goede gemoedstoestand.

Volg jij NewFysic al op Facebook en Instagram?

Dit artikel is geschreven door Emma. Emma (32) is hobbykok en weet heel veel over gezonde én lekkere voeding. Vanuit haar keuken in Haarlem maakt ze de smakelijkste recepten voor zichzelf en haar peuter, uiteraard passend bij de NewFysic methode. Wekelijks inspireert ze met een nieuw recept of leuke tip die de weg naar een gezonde leefstijl leuk en makkelijker maken.

Foto: Dominik Martin via Unsplash

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen