Hoe blijf je op gewicht?

10 september 2019

Hoe blijf je op gewicht?

Heb je eindelijk je streefgewicht bereikt, moet je die ook nog maar eens zien te behouden. En dat is voor de meeste mensen best een uitdaging. Hoe kun je na NewFysic, zonder supplementen, op gewicht blijven? Onze diëtist geeft tips.

 

Je kan op gewicht blijven door na het afslanken het NewFysic Schakelprogramma te volgen.

 

Afbouwen van supplementen

In het Schakelprogramma worden de supplementen afgebouwd en de voeding aangepast naar een voedingspatroon zonder ondersteuning van supplementen. Dit staat allemaal uitgelegd in de folder van het schakelprogramma. Tevens krijg je een voorbeeld van wat je dagelijks kunt eten om op gewicht te blijven.

 

Geen jojo

Het schakelprogramma heeft tot doel om de ondersteuning van de supplementen langzaam af te bouwen en te vervangen door voedingsmiddelen (zoals aardappelen, brood etc.). Met dit programma went je lichaam stap voor stap weer aan de hoeveelheid voeding die past bij een blijvend gezond gewicht. Je krijgt elke dag iets meer vet en koolhydraten binnen. Hierdoor houdt je je stofwisseling op peil en ontstaat er geen jojo effect, zodat je lang plezier hebt van je nieuwe gewicht.

 

Een nieuw voedingspatroon aanleren

Het schakelprogramma duurt 14 dagen en bestaat uit 2 cyclussen van 1 week. De laatste cyclus van het schakelprogramma geeft een goede indicatie van wat je dagelijks kan eten om op gewicht te blijven en is tegelijkertijd je nieuwe voedingspatroon. Het is belangrijk om dit patroon in de toekomst te blijven volgen. Na deze 2 weken, heb je geen ondersteuning meer nodig van de supplementen, wel kan je indien gewenst gebruik blijven maken van onze multivitamine.

 

Het geheim van op gewicht blijven

Probeer ook na het schakelprogramma vooral de producten van de boodschappenlijst te gebruiken en gezonde keuzes te maken. Dat is de basis voor een gezond en gevarieerd voedingspatroon waar je je goed bij voelt. Gezond en afwisselend eten en niet meer calorieën binnenkrijgen dan je verbruikt. Dat is het geheim van op gewicht blijven. En het is misschien wel de grootste uitdaging van afslanken. De weegschaal blijft onveranderd en de complimentjes over je nieuwe uiterlijk blijven. Een blijvend lager gewicht. Hier heb je het allemaal voor gedaan!

 

Wil jij je aanmelden voor het programma? Neem dan contact op met NewFysic door een (online) intakegesprek te plannen.

 

Foto: Concha Rodrigo via Unsplash

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen