“Ik wist niet dat ik dit doorzettingsvermogen in mij had!”

Malou stelde samen met haar coach Barbara kleine en grote doelen. Een jaar later blikt zij terug, met zeer verdiende trots!

Malou: “Daar zit ik dan, in mijn maatje M en helemaal lekker in mijn vel. Dat was een jaar geleden wel anders! Ik zag een foto van mijzelf die gemaakt was tijdens een hockeytoernooi en dacht toen echt: “Malou, dit kan zo niet langer meer”. Op 15 juni 2019 nam ik de stap om aan NewFysic te beginnen, achteraf gezien de beste keuze van mijn leven.”

“Ik heb veel dingen geprobeerd om af te vallen, maar niks werkte echt voor mij. Misschien was ik daarom hier in het begin ook wat sceptisch over, maar als je het niet probeert weet je het nooit. De eerste kilo’s vlogen eraf en ik raakte gemotiveerder en gemotiveerder. Wat mij echt heeft geholpen is om alles te delen met mijn vrienden en familie, zodat zij ook met alles rekening konden houden.”

“Tussendoor had ik kleine doelen gesteld met mijn coach Barbara, zodat we de kleine succesjes ook konden vieren. Eerste doel gesteld met mijn coach: van maat XL naar L voor mijn vakantie (was in september), check! Tweede doel: Op naar maat M, check! Nu, een jaar later, ben ik bijna al m’n extra kilo’s kwijt.”

“Ik wist niet dat ik dit doorzettingsvermogen in mij had, want letterlijk, de laatste kilo’s wegen het zwaarst. Ik wil het liefst nog een paar kilo afvallen, dan zit ik op mijn streefgewicht. Als ik naar mijn ‘voor en na’ foto’s kijk, kan ik niet meer dan trots zijn! Van maat XL naar maat S/M en een hoop centimeters verloren in de taille en op mijn heupen, het is er allemaal af! Wat het allerbelangrijkste is, ik zit weer lekker in mijn vel, ik vind dat ik er mag zijn en ik hou van mijzelf. Ik heb het allemaal zelf moeten doen maar zonder NewFysic was dit zeker niet gelukt. Met dank aan mijn coach Barbara. Proost! Ik neem er een wijntje op.”

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om anderen te inspireren met jouw verhaal? Stuur dan een mail naar marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’ en wie weet is jouw verhaal hier binnenkort ook te lezen!

Andere verhalen

''Als je goed voor jezelf zorgt, dan kun je meer bereiken dan je denkt."

Mijn nieuwe profielfoto is een afbakening van een elf maanden lang traject om mijn lifesty...

''Ik word blij wanneer ik in de spiegel kijk, ik straal weer!''

Het roer om……. Door mijn werk als operatieassistent word ik iedere dag geconfr...

"Ik ben door NewFysic anders gaan eten en voel mij daardoor heerlijk in mijn lijf."

Begin 2018 heb ik een trombosebeen gekregen en kon ik een tijd niet of moeilijk lopen. Daa...

‘Ik ben echt super trots op mezelf!’

Ze hoeft, naar eigen zeggen, geen achttien meer te zijn. Maar lekker in haar vel zitten en...

Start nu online met de afslankmethode van NewFysic, ideaal om vanuit huis aan een gezond gewicht te werken!

Ga direct aan de slag