”Ik word blij wanneer ik in de spiegel kijk, ik straal weer!”

Het roer om…….

Door mijn werk als operatieassistent word ik iedere dag geconfronteerd met ernstige aandoeningen en ziekten. Daarbij komen er in mijn familie hart-en vaatziekten voor. De alarmbellen gingen af toen ik begin van dit jaar op de weegschaal stond. Zo zwaar was ik sinds mijn zwangerschap niet meer geweest. Inmiddels ben in de overgang en is afvallen lastiger, maar ik wist uit ervaring dat NewFysic voor mij het toverwoord was.

Mijn gezondheid was de belangrijkste motivatie om het roer om te gooien.

In mei van dit jaar ging de knop om en ben ik voor de 2e keer met behulp van Online Coaching gestart. Vrijwel direct zat ik weer in het goede ritme. De website is erg duidelijk en gaf mij voldoende houvast.

Iedere week op een vaste dag bestelde ik online mijn supplementen en had deze dan een dag of twee dagen later in huis. Wekelijks stond ik op de weegschaal en vulde dit in op mijn persoonlijke pagina van NewFysic, de dalende lijn werkte erg motiverend.

De online coaches waren erg behulpzaam met tips en adviezen en lieve complimenten. Voor mij voldoende om het op eigen kracht te doen.

Bij vragen stuurde ik een email en kreeg vrijwel direct een antwoord waar ik mee verder kon. Door de vele recepten op de site is mijn kookboek inmiddels enorm uitgebreid. Ook improviseer ik graag met diverse producten van de boodschappenlijst en bedenk mijn eigen recepten, waar we met het hele gezin van genieten. Deze recepten deel ik op de besloten Facebookpagina NewFysic #teamnf van waar ik lid van ben. Het is erg leuk om andere “NewFysic-ers” deelgenoot te maken en om recepten en ideeën uit te wisselen. Uiteraard ook om elkaar een hart onder de riem te steken op moeilijke momenten en om elkaar te feliciteren wanneer je streefgewicht weer wat dichterbij is gekomen.

Inmiddels ben ik 16 kilo afgevallen en stroomt het “NewFysic” bloed door mijn aderen.

Ik voel me goed, mijn lichamelijke klachten zijn verdwenen en heb weer volop energie. Daarnaast word ik blij wanneer ik in de spiegel kijk, ik straal weer!

De combinatie van de supplementen, het persoonlijke voedingsplan en de uitgebalanceerde recepten zorgen voor energie en gewichtsverlies. Ook slikte ik Menofysic en omega 3 capsules als extra ondersteuning, op advies van de coach.

Ik zie NewFysic ook echt als mijn lifestyle en niet als dieet en ben dan ook zeker van plan om met deze manier van eten door te gaan. NewFysic past bij mij. Ik vind het dan ook erg leuk dat er al meerdere mensen uit mijn omgeving met behulp van NewFysic, de stap hebben gezet naar een gezonde en bewuste lifestyle. Je lichaam is het waard om goed voor te zorgen en NewFysic helpt mij daarbij.

– Adrienne van Hoeijen, 47 jaar

Andere verhalen

‘Sporten met mijn kinderen heb ik echt gemist’ 

Tijdens een fietsvakantie met zijn gezin in Italië nam hij het besluit: zo wilde hij niet ...

‘Ik ben echt super trots op mezelf!’

Ze hoeft, naar eigen zeggen, geen achttien meer te zijn. Maar lekker in haar vel zitten en...

"Bij NewFysic mag je gewoon echt eten!"

"Bij diëten denk je aan weinig eten, maar bij NewFysic mag je gewoon echt eten. Ik zeg alt...

''Als je goed voor jezelf zorgt, dan kun je meer bereiken dan je denkt."

Mijn nieuwe profielfoto is een afbakening van een elf maanden lang traject om mijn lifesty...

Start nu online met de afslankmethode van NewFysic, ideaal om vanuit huis aan een gezond gewicht te werken!

Ga direct aan de slag