Ja, ik wil! Verantwoord afvallen voor de bruiloft.

12 mei 2023

Ja, ik wil! Verantwoord afvallen voor de bruiloft.

Het bruiloft seizoen is van start gegaan, dit betekent dat je wellicht een bruid of bruidegom to be bent!

Je merkt dat je nog een aantal kilo wilt afvallen voor de grote dag. Waarschijnlijk heb je een duidelijk doel voor ogen, maar de vraag is hoe kun je dat op een verantwoorde manier doen?

Newfysic biedt jou de juiste begeleiding om op een gezonde manier af te vallen en jou lekker in je vel te laten zitten, maar hoe doen wij dat?

NewFysic bestaat uit een traject van vier verschillende fases waarin afvallen én op gewicht blijven centraal staat. Bij iedere fase horen andere supplementen en staat het aanleren en behouden van een gezonde leefstijl centraal. Door middel van een uitgebreide intake bepaal jij samen met de coach, jouw doelen. Een op maat gemaakt voedingsproductplan, voorzien van de juiste ondersteunende supplementen, wordt opgesteld en afgestemd op jouw lichaam en leefsituatie. Een gezond gewicht begint bij een gezonde leefstijl! 😉

Dus wil jij nog meer stralen tijdens jouw trouwdag? Start dan nu en doe de intake.

Ja, ik wil!

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen